скайп звонок
My status
Нараства броят на офертите за апартаменти във Варна Аспарухово
апартаменти във Варна АспаруховоНараства броят на офертите за апартаменти във Варна Аспарухово

Има повече търсене на апартаменти във Варна Аспарухово

Варненският квартал Аспарухово гостите на града свързват с красивите плажове и известният Аспарухов мост, свързващ района с града. Варненци знаят, че това е все по-приятно за живеене място. През последните години пазарът на апартаменти във Варна Аспарухово се разви. Основната причина за това се крие в условията за живеене, които тази част на Морската ни столица предлага. Аспарухово се намира в южните покрайнини на града и се слави със своите панорамни гледки към морето и широката си плажна ивица. Интересът към района е все по-осезаем.

Удобствата в квартала приличат в обявите за апартаменти във Варна Аспарухово

Добрите транспортни връзки са също част от преимуществата на района. По моста до централната част на големия град се стига лесно и бързо, няколко автобусни линии са в услуга на жителите на квартала. Към това е редно са се прибавят и други привлекателни характеристики. Аспарухово е много добре уредена зона. Заради това, че е силно развит туризмът, на негова територия има много заведения, кафенета, разнообразна търговска мрежа. Удобство е и наличието на целодневна детска градина, три училища и гимназия.

Търсят се обяви за апартамент във Варна Аспарухово, в близост до морето

Разбира се, близостта до морето и прекрасните гледки към са най-атрактивни при избор на апартамент. Вариантите, който се предлагат офертите за продажба, са добър, що се отнася до двустайните и тристайните жилища. За едностайните и многостайните алтернативите са по-малко.
Двустайните апартаменти се продават за средно 641 евро/кв.м. Това е стойност, която е нараснала с около 6% за една година.  В сегмента на луксозните предлагания броят на офертите расте. Това е свързано с активното ново строителство и с факта, че строителните инвеститори оценяват перспективите на района и все по-често залагат в своите архитектурни планове просторни имоти. В зависимост от площта, изпълнението, изложението и обзавеждането, цената при продажба на такива апартаменти понякога надвишава 75 000 евро.

Покупка на апартамент във Варна Аспарухово директно от строител

Има интерес към покупка на жилища в строяща се в момента сграда, зачестяват сделките „на зелено“. Изборът за купувачите изобщо не е лош. В момента се строят нови, модерни кооперации, в които се предлага апартаменти с различни квадратури.
Ако търсите да закупите апартамент във Варна, можете да изберете сред многообразието на: www.domaza.bg/апартаменти_във_Варна_Аспарухово/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт