скайп звонок
My status
Интересът към предлаганите апартаменти във Варна под наем не стихва

апартаменти във варна под наемЦелогодишно се търсят апартаменти във Варна под наем

Въпреки, че е голям университетски център, няма цикличност по отношение на активността на пазара на апартаменти във Варна под наем. Не би могло да се каже, че има най-голямо търсене в началото на академичната учебна година, интересът към обявите е целогодишен. Единствено през активният летен сезон се наблюдава по-голяма динамика но тогава говорим обикновено за квартири, които се предлагат краткосрочно и то само през лятото, през зимата – не. Те  представляват интерес за почиващите в града и определят по-различни взаимоотношения между наемодател и наемател.
 

Кой какви апартаменти във Варна под наем търси

За младите семейства е важно да живеят в тих, спокоен район, с удобства в близост. Ако имат деца, те се насочват към двустайни и тристайни апартаменти, в които могат да си осигурят самостоятелност по отношение на стаите. Предпочитат наблизо се намират детска градина, детска площадка, магазинната мрежа да е удобна. Харесвани в този случай са кварталите Левски, Цветен, Чайка, Младост. Сред наемите, по-високи са тези в Чайка, където двустайните се отдават за около 180 – 250 евро на месец. По-евтино е в Младост, там до 200 евро месечно може да се намери съвсем прилично жилище.
 

Подходящи локации за апартаменти под наем във Варна за студенти

Разбира се, близостта до учебното заведение е особено предпочитана от студентите. Но тези, които се обучават в Медицинския университет трудно ще намерят квартира наоколо, особено с по-нисък наем – районът поддържа едни от на-високите за града ценови нива. Подобно е и за студентите във ВИНС, там намирането на жилище е още по-трудно, а наемите – по-високи. Затова те се насочват към близките квартали. Около Техническия университет има много приятни предлагания, най-интересни са тези, които са в близост до ул. Подвис.
 

Евтини апартаменти под наем във Варна

Наемите на двустайните във Владиславово започват от 125 евро на месец. Подобни са в Кайсиева Градина и малко по-високи във Възраждане. Кварталите са много приятни за живеене, предлагат всички необходими удобства. Единственото, което наемателите трябва да предвидят, е времето, което ще им е нужно, за да стигнат до работа или университета.

Търсите да намете апартамент във Варна? Изберете на: http://www.domaza.bg/апартаменти_във_варна_под_наем/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт