скайп звонок
My status
Има предлагане на апартаменти във Велико Търново без посредник

Апартаменти във Велико Търново без посредникТърсенето на апартаменти във Велико Търново без посредник е активно

Има какво да се види в офертите за продажба на апартаменти във Велико Търново без посредник. Пазарът на имотите в града като цяло е във възход, продажбите на жилищата скачат през последните две години, отчита статистиката. Успоредно с това растат и цените. Хубавото е, че младите семейства, които се интересуват от покупка на имот, са много повече в сравнение с преди време - добрите перспективи, които стоят пред този регион на страната ни, са високо ценени.

В офертите за апартаменти във Велико Търново без посредник на почит са двустайните

Най-търсени са двустайните жилища, като чувствително е нараснал броят на продажбите и на тристайни. Болшинството от офертите се отнасят до имоти в панелни блокове, по-малко са тези, които се намират в строени през последните десетина години кооперации. Едностайните привличат вниманието по-слабо.

Квартали с концентрирано търсене на апартамент във Велико Търново без посредник

Големият квартал Колю Фичето се  намира на много контактно място. В северната му част е главен път, отвеждащ до центъра на града, а на юг е бул. „Никола Габровски“, отново голям и удобен булевард. Жителите му могат да разчитат на три автобусни линии и на удобства, отвеждащи района на челна позиция сред предпочитаните за живеене. Следва го кв. Картала  място, близо до центъра и много добре устроено. Харесвани места и с по-ниски цени на имотите са Акациите, Зона Б и Бузлуджа.

Цените при покупка на апартамент във Велико Търново без посредник

За между 500-650 евро се продава квадратният метър жилищна площ в по-голямата част от града. В кварталите Света Гора, Асенов, Централна Гара и Чолаковци цените са по-ниски, разполагат се в диапазона 350-500 евро/кв.м.
Огромно разнообразие от оферти за апартаменти във Велико Търново ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_във_велико_търново_без_посредник/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт