скайп звонок
My status
Пазарът на апартаменти във Велико Търново под наем е активен

апартаменти във Велико Търново под наемПазарът на апартаменти във Велико Търново под наем е активен

Интересът към офертите за апартаменти във Велико Търново под наем е голям. Пазарът на имоти в града е активен, растат обемите ново строителство и продажбите на апартаменти, успоредно с това оживление има и в сегмента на наемите. До голяма степен той е продиктуван от нуждите на млади хора, които се обучават или са намерили подходяща за тях работа и желаят да се установят да живеят в града. Велико Търново е един от градовете ни с положителен прираст на населението. Освен това, със своите перспективи за развитие, е притегателен за хора от други населени места.

Агенциите за имоти разполагат с атрактивни обяви за апартаменти във Велико Търново под наем

С разнообразни оферти за жилища, които се отдават под наем, разполагат агенциите за недвижими имоти в града. Да се използват техните услуги означава да се спести време за намиране на най-подходящата квартира и от ненужни огледи на имоти, които не отговарят на предварително заложените изисквания. Брокерите добре познават апартаментите, които предлагат и районите, в които те се намират и могат лесно да отсеят най-подходящите за наемателите предложения. По техни впечатления, най-много се търсят двустайни жилища, следват ги тристайните, към които интерес проявяват предимно млади семейства с деца, покупката на първи дом на  които тепърва предстои.

Търсеният апартамент във Велико Търново под наем

Други параметри, които клиентите на агенциите залагат при търсене на подходящото жилище, са добрите транспортни връзки на района и възможността за лесно и бързо пътуване, близост до големи магазини, удобство при придвижване до учебно или детско заведение, наличие на площадки за деца и залесени площи. По отношение на сградата, в която се намира апартаментът, няма изявени изисквания, освен ако не става дума за луксозен имот. Тогава тухлените кооперации, с контролиран достъп и поддържани общи части са предпочитани.

Цени в офертите, предлагащи апартамент във Велико Търново под наем

В най-желаните за живеене квартали, Колю Фичето и Картала,  наемите на двустайните апартаменти започват от 250-270 евро на месец. Ограничено е предлагането в квартал Акациите, намиращ се непосредствено до централната част на града – там месечният разход е около 3 евро/кв.м. месечно. В покрайнините на града двустаен може да се наеме за 115 евро.
Търсите да наемете апартамент във  Велико Търново? Вашето място за най-добър избор е: www.domaza.bg/апартаменти_във_Велико_Търново_под_наем/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт