скайп звонок
My status
Продажби и наеми на апартаменти в Банско без посредник

апартаменти в Банско без посредникПродажби и наеми на апартаменти в Банско без посредник

Кой търси апартаменти в Банско без посредник

Експерти съветват наемодателите, отдаващи имота си без помощта на специалисти, да внимават за всеки детайл, който съпътства една сделка за наем. Прочетете необходимата информация в интернет или се доверете на написаното в тази статия, за да си осигурите добри и коректни наематели и безпроблемна, спокойна сделка. Отдавайки апартаменти в Банско без посредник, задължително съставете договор за наем и опишете цялото налично имущество с пълни подробности. При описа на уредите посочвайте тяхната марка и модел, защото има случаи, когато хубава техника, предоставена от наемодателя, се заменя с евтина и стара. Съставянето на подробен договор ще ви спести евентуални неприятни ситуации и ще ви осигури нужното спокойствие.

Отдаване на апартаменти в Банско без посредник с управляваща компания

Собствениците на скъпи и луксозни апартаменти предпочитат да работят с управляващата компания на комплекса, в който се намират имотите им. Тази услуга е платна, но за сметка на това собственикът е освободен от всякакви грижи по имота. Доходите от наема се превеждат по банковата му сметка, а отчетът за свършената работа и постъпленията управляваща компания изпраща на електронната поща на собственика. Това е особено удачен вариант за собствениците чужденци, които не пребивават постоянно на територията на България и нямат физическата взможност да се занимават самостоятелно с отдаването на своя недвижим имот. Всеки комплекс в Банско разполага с управляваща компания, която предлага такава услуга.

Сключете договор за апартамент в Банско без посредник

Всички постигнати устни договорки с наемателите задължително фиксирайте черно на бяло, съставяйки съответния договор. В приложение към него направете допълнителните уговорки, както и опис на имуществото в имота. Ако впоследствие вашите наематели „забравят“ за договорените споразумения, вие винаги ще може да им ги покажете нагледно, демонстрирайки черно на бяло написаните точки в договора. Освен това, ако се стигне до съд, договорът и описаните в него клаузи ще бъдат тежък аргумент във ваша полза. Няма нужда да си създавате с наемателите прекалено близки отношения, защото в един момент това лошо се отразява на материалната съставляваща на договорките ви.

Когато давате апартамент в Банско без посредник под наем

Следва да спазвате всички договоренности и да следите за тяхното изпълнение. Не позволявайте на наемателите си да се бавят с плащането на наема и редовно проверявайте състоянието на имота си. Разбира се, след като сте пуснали наематели, вече не можете да си позволите идване по всяко време – ще трябва предварително да се уговаряте с тях за времето на посещението си. От самото начало покажете своята твърда позиция, че нямате намерение да угаждате постоянно и да позволявате да се нарушават договорените условия.
Как да купите апартаменти в Банско без посредник вижте в www.domaza.bg/апартаменти_в_банско/
 
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт