скайп звонок
My status
Предлагане на апартаменти в Бургас

апартаменти в бургасПродажбата на апартаменти в Бургас бележи ръст

Бургас е важен промишлен, търговски, туристически и транспортен център. Част от уникалността си, градът дължи на факта, че някои от производствата са единствени или определящи за страната ни. По икономически потенциал Бургас заема второ място сред останалите ни общини. Но най-голямото богатство на града са неговите млади хора. През последните години техният брой се увеличава, което дава повод градът да се гордее с това. Още една положителна тенденция си струва да се отбележи, а именно, че се понижава възрастовата граница на хората, които се интересуват от офертите за продажба на апартаменти в Бургас.

Повече млади семейства се интересуват от предлаганите апартаменти в Бургас

Повишените доходи, сигурността и перспективите дават увереността на повече млади семейства, че за тях е дошло времето, в което да си закупят собствено жилище и че ще успеят да се справят с това. Според впечатления на брокери, има няколко основни характеристики на бъдещия дом, които младите купувачи залагат още в началото. Първата от тях е района, в който се намира кооперацията. Не толкова близостта до централната част на града е важна – транспортната инфраструктура на Бургас е много добра, колкото спокойствието и сигурността, които кварталът предлага, наличието на удобства и зеленина.

Какво още се цени при избор на апартамент в Бургас

Наличието на паркоместа е сравнително ново изискване на купувачите, но все по-често срещано. Важно за тях е в точно каква сграда се намира апартамента, като определено тухлените кооперации са тези, които са предпочитани и търсени. След това влияние оказват фактори като етажност, изложение, наличие на асансьор, вътрешно разпределение и др.

Цените при покупка на апартамент в Бургас

Най-търсените за живеене имоти се намират в кварталите Зорница, Лазур и Център, където квадратният метър жилищна площ се продава за средно 800-950 евро. По цени не отстъпват и имотите в отдалеченият, но все по-луксозен и развит кв. Сарафово. Там има сред какво да избират тези, които предпочитат имот от луксозния сегмент. Най-евтини са жилищата в кв. Меден Рудник, като е редно да се отбележи, че през последната година ръстът на цените там е очевиден и провокиран от подобряването на условията за живот.

Добри оферти за апартаменти в Бургас ще откриете на: www.domaza.bg/апартаменти_в_бургас/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт