скайп звонок
My status
Оферти за апартаменти в Бургас под наем

апартаменти в бургас под наемТърсене на апартаменти в Бургас под наем

През последните години динамиката на пазара за недвижими имоти в Бургас е голяма. Причината е бързото икономическо развитие на града, който се превърна в един от най-предпочитаните за работа и живеене. Реализираните инфраструктурни проекти, които модернизираха облика на черноморския курортен град , привлякоха туристи и желаещи да се сдобият недвижим имот в някой от кварталите на Бургас и в околностите му. Не е малък интересът и към търсенето на апартаменти в Бургас под наем. Брокерите, както и самите собственици предлагат в интернет различни варианти за наемане, като цените варират според местоположението и вида на имота.
 

Апартаменти в Бургас под наем от агенция

Обикновено, когато решат да отдадат под наем жилище, собствениците се обръщат към опитни брокери.  Една от причините за това е, че така спестяват време за срещи и разговори с потенциални наематели. Улеснение има и при изготвянето на необходимата документация, която дава известна сигурност за изправните отношения между собственик и наемател. Представителите на агенциите за недвижими имоти коментират предварително всички условия като наемна цена, депозит и начин на плащане на разходи за консумативи и текущи ремонти.  Има известни разлики при краткосрочното и дългосрочно наемане, които брокерите познават добре и са в помощ на собствениците. За услугата и двете страни им дължат комисионна такса. Наемните цени на апартаментите зависят от местоположението им, комуникативността на квартала, общото състояние на помещенията, кактот и от това дали се предлагат обзаведени или не. Важен момент е наличието на места за паркиране към кооперацията или в непосредствена близост.
 

Апартаменти под наем в Бургас от собственици

Все по-често самите собственици на имоти изготвят оферти за отдаване под наем и ги публикуват в интернет. Основната причина е нежеланието да се заплаща комисионна такса за брокерската услуга. Предложенията съдържат подробна информация за имота, наемната цена и депозита, ако се иска такъв, както и множество снимки. Не са малко и кандидат- наемателите, които предпочитат да се разберат директно със собственика за всички условия по ползването на имота. В редица случаи може да се стигне до споразумение за отстъпки от наемната цена срещу ремонт, ако се налага такъв, ползване на част от обзавеждането и други.
 

Апартаменти под наем в Бургас от строител

Не са малко обявите в интернет за жилища под наем директно от строител.  В част от новите кооперации, особено тези в крайморските квартали или в непосредствена близост до морето, се отдават помещения краткосрочно за летния сезон. Има и предложения за дългосрочни наеми.

Намерете изгодни оферти за апартаменти в Бургас под наем на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_бургас_под_наем/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт