скайп звонок
My status
Къде се разполагат търсените апартаменти в София Борово?

апартаменти в София БоровоКъде се разполагат търсените апартаменти в София Борово?

 
„Борово“ е квартал на София, чиито жилищни сгради са разположени в югозападната част на града, в непосредствена близост до кварталите Бояна, Бели брези и Красно село и е в подножието на Витоша. Ключовата локация и добрите условия за живот правят мястото идеална цел за всички, търсещи подходящи апартаменти в София Борово.

Предимства при търсенето на апартаменти в София Борово

Кварталът разполага с много удобства, изразяващи се предимно в ключови локации на важни институции.
В „Борово“ могат да се открият много учебни заведения. Сред  тях са: 34-то СОУ, 36-то СОУ, Профилирана гимназия с изучаване на английски език, Софийска езикова гимназия и детска градина.В рамките на квартал „Борово“ се намира и районната 20та поликлиника, пощенска станция, пазар, мол,  много супермаркети и магазини.
В югоизточната си част граничи с буевард „България“, което го прави изключително комуникативен и бързо достъпен до центъра на София. Местността разполага и с редовен градски транспорт, който свързва квартала с централната и североизточната част на столицата.

Покупка на апартамент в София Борово

 
В началото на 60-те години на 20-ти век запопочва строителството на първите тухлени и блокове.В квартала съществуват тухлени, панелни и новопостроени жилищни сгради. Жилищните блокове, създадени през около 1989 година, са тухлено, панелно и железобетонно строителство като всички са топлофицирани. Голяма част от новите тухлени кооперации притежават централно топлозахранване ,съгласно съвременните изисквания за модерни постройки на българския пазар.
Съчетанието от ново и старо строителство правят квартала идеален за покупка на апартамент, отговарящ на различните нужди и стандарти на клиентите.

Продажба на апартамент в София Борово

 
Независимо дали сте очаровани от предимствата на старото строителство или предпочитате модерното виждане за жилищна постройка, квартал „Борово“ е една развиваща се с бързи темпове част на столицата, а търсенето в района нараства значително през последните години. При правилно ориентиране към подходяща консултантска помощ, можете да проучите адекватно пазара и да закупите имот , отговарящ на изискванията, които сте си поставили в удовлетворяващи ценови диапазони.
Намерете много изгодни обяви за апартаменти в София Борово на сайта ни: www.domaza.bg/апартаменти_в_София_Борово/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт