скайп звонок
My status
Офертите за апартаменти в София под наем предлагат разнообразие

апартаменти в София под наемОфертите за апартаменти в София под наем предлагат разнообразие

Интересът към офертите за апартаменти в София под наем е огромен. Търсенето поддържа цените, на които се отдават жилищата, стабилни. Отчетеното покачване на наемите в някои райони е абсолютно оправдано от големият интерес към тях. Има и райони, в които пазарът като че ли се възражда – до скоро не толкова предпочитани квартали привличат все по-силно вниманието. Това са зони на големият град, в които транспортното инфраструктура бе значително подобрена през последните години. Влияние върху пазара оказват и новопристигащите хора за работа в столицата.

Метрото е привлекателно в офертите за апартаменти в София под наем

Впечатляващ ръст в наемните си нива бележат апартаментите в райони с метростанции. Удобството от скъсено време за пътуване и комфорта, който метрото предоставя, са търсени от бъдещите наематели. С изграждането на големи бизнес-центрове и офис сгради около бул. Цариградско шосе и бул. Александър Малинов, както и такива в квартал Младост до Околовръстен път бяха открити много нови работни места. Това даде сериозен тласък в търсенето на квартири и цените им през последните две години отбелязаха ръст от 15-20%.

Оферти за апартамент в София под наем в отдалечен от центъра квартал

Квартал Люлин е прекрасен пример за това, как подобряването на транспортната инфраструктура влияе положително върху цялостното развитие на района и в частност – увеличава стойността на имотите и раздвижва пазара. Отдалечеността на квартала от централната градска част вече не се отчита като голям негатив, а се обръща много по-голямо внимание на наличните удобства за жителите. Това доведе до покачване на наемните нива, но и до чувствително нараснал интерес към офертите за отдаване на апартаменти.

Предпочитаните обяви за апартамент в София под наем

Най-търсени традиционно са двустайните жилища. Що се отнася до предпочитаните квартали, те лесно могат да бъдат разграничени според средните стойности, на които се сключват сделките. Кварталите Изток, Изгрев, Лозенец и Витоша са сред тези, в които наемите са най-високи. Веднага след тях се подреждат Дианабад, Оборище, Манастирски ливади и Гео Милев. Ръст поради високия интерес бележат Младост 4 и Мусагеница, нараства търсенето в райони като Камбаните и Бистрица.
Нуждаете се от апартамент под наем  в София? Изберете на: www.domaza.bg/апартаменти_в_София_под_наем/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт