скайп звонок
My status
Изгодни апартаменти в София продажби

апартаменти в София продажбиИзгодни апартаменти в София продажби

Двустайни апартаменти в София продажби

Пазарът на недвижими имоти в София е доста динамичен, в някои райони на столицата предлагането на жилища за продажба дори изпреварва търсенето. Въпреки това, София заема челно място по брой сделки с покупко-продажба на имоти, както жилищни, така и търговски. Интерес има както към апартаменти от стария жилищен фон, състоящ се предимно от панелки и сгради тип ЕПК, така и към ново строителство. Предимно се търсят двустайни жилища, тъй като тяхната цена е най-оптимална за българския купувач. Ако търсите жилище в София, наберете в търсачката „апартаменти в София продажби“ и ще ви излязат стотици предложения.

Апартаменти в София продажби на зелено

Възможността да се закупи жилище в столицата на България на изгодна цена съществува при така наречената покупка „на зелено“. Всяка една строителна компания, започвайки нов проект за строеж на жилищна сграда обявява няколко варианта цени: на проект, на акт 14 и на акт 16. Разбира се, най-евтино се предлагат жилищата „на зелено“, когато сградата е в готов проект, но няма все още започнати строителни дейности. По този начин купувачът печели една доста голяма разлика в цената на имота в своя полза. От друга страна, рискът тут си остава голям – винаги има шанс един проект да си остане единствено на хартия.

Изгоден апартамент в София за продажба

Дори с оглед на това, че София е голям град и цените тук по дефолт са по-високи, винаги може да се намери жилище на изгодна цена. На пазара постоянно се появяват спешни имоти за продажба, чиито собственици поради една или друга причина желаят възможно най-скоро да си продадат жилището. Към тези причини обикновено спадат заминаване в чужбина, спешна нужда от голяма сума пари за лечение и така нататък. Тук в случая за вас, като един потенциален купувач, е важно да разполагате с необходимата сума за покупка, защото продавачите нямат време да чакат да вземете кредит от банка.

Панелен или нов апартамент в София за продажба

В сградите ново строителство двустайните апартаменти нямат отделна кухня, както е при панелните. Това, обаче, не спира клиентите, защото съвременните разпределения предполагат един нов и модерен начин на живот. Доста по-приятно е, когато холът е обединен с кухня – това предполага цялото семейство вечер да се събира заедно на приятна раздумка. Когато кухненският бокс е в отделно помещение това означава допълнителни разходи за отопление, което носи излишно натоварване на семейния бюджет. Въпреки това има хора със стари схващания, които считат, че кухнята трябва да бъде изцяло отделена от другите стаи и се ориентират твърдо към покупка на апартамент в панелен блок.
Вижте хиляди оферти на апартаменти в София за продажба на www.domaza.bg/апартамент_в_София/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт