скайп звонок
My status
Продажба на апартаменти в София Симеоново Драгалевци

апартаменти в София Симеоново ДрагалевциПродажба на апартаменти в София Симеоново Драгалевци

Предимствата при покупка на апартаменти в София Симеоново Драгалевци

Софийският квартал „Симеоново“ се намира в подножието на Витоша, в чист и спокоен район. Всъщност, това е основното предимство, което прави квартала предпочитано и дори престижно място за живеене. Чист въздух, зеленина, красиви гледки към Витоша – всичко това получавате при покупка на апартаменти в София Симеоново Драгалевци. Освен това кварталът има бърза транспортна връзка с града чрез Околовръстния път, който преминава наблизо. Клиентите, които искат да живеят в столицата, но същевременно предпочитат тишината, уюта, спокойствието и обилната зеленина просто трябва да дойдат в квартал „Симеоново“ и да се убедят, че тук има всичко, за каквото мечтаят.

Цени на апартаменти в София Симеоново Драгалевци

Квартал „Симеоново“ е застроен основно с къщи, вили, тук-таме се срещат семейни хотелчета. Има доста големи и луксозни имоти, с охрана и контролиран достъп. През последните години се построиха нови съвременни комплекси от затворен тип, предлагащи апартаменти за продажба. Като цяло тук са едни от най-високите цени в София, за купувачи, които знаят цената на лукса, комфорта и чистия климат. Специалисти недвижими имоти обясняват високите цени не само с локацията на квартала, но и с липсата на достатъчно свободни терени, които да бъдат застроени с жилищни блокове. Средната цена на двустайно жилище тук се движи около 72 000 евро, а на тристаен апартамент – 136 000 евро. Повечето предлагани апартаменти се намират в новопостроени блокове, със собствена озеленена територия.

Къща или апартамент в София Симеоново Драгалевци?

Тъй като квартал „Симеоново“ е застроен предимно с еднофамилни къщи и вили, би било целесъобразно да отделим малко време и на този тип имоти. Сигурно всеки човек мечтае да живее хем близо до удобствата и развлеченията на големия град, хем да има спокойно и тихо кътче, където да се прибира вечер след натоварения работен ден. Квартал „Симеоново“ отлично съчетава тези две неща – намира се в близост до планината Витоша и само на 7 км от центъра. Къщите, които се продават тук са твърде разнообразни. Има както строени през 80-те години на миналия век, така и напълно нови, модерни и дори луксозни вили. Цените започват от 130 000 евро за имот с площ 100 кв.м. и достигат до над 1 млн. евро за луксозни къщи с голяма квадратура, добре аранжирани дворове и допълнителни удобства.

Покупка на апартамент в София Симеоново Драгалевци за инвестиция

Все по-често българите, разполагащи с известни спестявания, търсят начини как да опазят парите си от нашествието на различни кризи. Един от най-добрите и сигурни методи е да инвестирате в имот. Квартал „Симеоново“ дава добри перспективи в тази насока – отлична локация, престижен район, предимно скъпи и луксозни имоти, липса на ромско население, природна среда. Близостта на квартала със съвременния кабинков лифт, който свързва София със ски-пистите на Витоша е допълнително предимство за избор на този район в качеството на нов дом или инвестиционен имот.
Разгледайте офертите за продажба на апартаменти в София Симеоново Драгалевци в портала за имоти www.domaza.bg/апартаменти_в_София_Симеоново_Драгалевци/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт