скайп звонок
My status
Защо си струва да потърсим апартаменти в София „Стрелбище“?

апартаменти в София СтрелбищеЗащо си струва да потърсим апартаменти в София  „Стрелбище“?

„Стрелбище“ е жилищен квартал на град София, част от известния район Триадица. Разположен в южно-централната част на столицата, той е изключително популярен сред „ловците“ на изгодни оферти за апартамент в София Стрелбище с действително добра локация. Но ключовата му позиция далеч не е единственото му достойство.
Ето и три добри предпоставки за изгодна покупка или наем на жилище или друг тип имот в тази част на града:

1.     Разнообразна архитектура при строителството на апартаменти в София  „Стрелбище“

Кварталът е успешно съчетание от тухлено, панелно, ЕПК и модерно строителство. Богатството в архитектурно отношение прави избора и откриването на недвижими имоти много по-лесно и покриващо различните нужди на клиентите. Друга положителна страна е, че почти всички сгради в района са с централно топлозахранване, спестяващо много време, средства и усилия на гражданите в тази част на града.

2.     Инфраструктура при търсенето на апартаменти в София Стрелбище 

„Стрелбище“ е сред най-комуникативните квартални на столицата. Инфраструктурата на квартала е обогатена с редовен градски транспорт, състоящ се от трамваи, тролеи и автобуси, осигуряващи бързото предвижване в рамките на града, което е истински лукс в съвременните забързани условия на ежедневието. Комуникацията е от ключово значение както за собствениците на бизнес имоти, така и за живеещите в квартала.

3.     Възможност за образование за семействата с апартамент в София “Стрелбище”

Семейните двойки с едно или повече деца биха могли да се възползват от услугите на едно основно училище и две гимназии, намиращи се в рамките на квартала. 26 ОУ „П. Ю. Тодоров“, Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография и Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън”. Наличието на качествени учебни заведения спестяват време и усилия както на родителите, така и на децата, живеещи в района.
Независимо дали търсите квартира, жилище или бизнес имот за покупка или под наем, квартал „Стрелбище“ може да Ви предостави всички необходими условия за спокойното и удобно пребиваване в тази ключова локация от голяма София.
Можете да откриете много изгодни обяви за апартаменти в София - Стрелбище на: www.domaza.bg/апартаменти_в_София_Стрелбище/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт