скайп звонок
My status
Съвети към наематели как да търсят апартаменти в Стара Загора без посредник

апартаменти в Стара Загора без посредникСъвети към наематели как да търсят апартаменти в Стара Загора без посредник

Реално ли е да се намерят апартаменти в Стара Загора без посредник?

Разгледайте обявите в интернет, отхвърлете предложенията с най-ниска и най-висока цена. Обикновено прекалено ниската цена означава фалшива обява или имот със значителни недостатъци. Прекалено високата цена пък може да крие зад себе си твърде взискателен хазяин, който ще иска едва ли не всяка седмица да идва на оглед и да проверява състоянието на жилището. Средната цена от вашия списък ще бъде цената, която е разумна за наемане на апартаменти в Стара Загора без посредник. Дори да търсите квартира само за себе си, няма да е излишно да ходите на оглед с някой приятел, който внимателно да огледа предлагания апартамент. Когато сте сам, има риск да бъдете нарочно разсейван от собственика или брокера с несъществени въпроси и да пропуснете някои съществени обстоятелства.  По време на огледа коментирайте с вашия придружител всички детайли на предлаганото жилище, за да може да вземете правилно решение.

Хубави апартаменти в Стара Загора без посредник

Всеки, който търси временна квартира, иска тя да е комфортна, уютна, обзаведена с всичко необходимо и да е на достъпна цена. Факт е, че качествени апартаменти под наем днес се намират изключително трудно. Парадоксалното в случая е, че броя на потенциалните наематели значително превишава броя на наемодателите, но пък на имотния пазар има маса свободни жилища, които не се отдават. Това се получава по простата причина, че част от собствениците на апартаменти изобщо не знаят правилата, които съществуват в тази сфера и благодарение на които един имот може да се отдаде бързо и успешно. Ако имате свободно жилище, то по-добре да го предоставите на сигурна агенция, която да го предлага на потенциални клиенти. Разбира се, безплатно никой няма да рекламира апартамента ви – в случай, че агенцията ви намери наематели, ще трябва да й платите за услугата в размер на половин месечен наем.

Оценка на отдаван апартамент в Стара Загора без посредник

Правилната оценка на имота пести време. Ако сте решили да отдавате апартамента си без брокер, то запомнете следното правило: първата стъпка към успешна сделка е адекватната му оценка. Днес имотната стойност на едно жилище зависи най-вече от местоположението и състоянието на сградата, в която се намира. Най-търсени са квартирите в новите жилищни сгради, защото те вече са санирани, с нови дограми и, съответно, по-лесно се отопляват през зимата. Има ли имота ви прекаран интернет, кабелна и собствено паркомясто – считайте, че вашият имот е едно малко съкровище, за което ще има доста кандидати.

Оглед на апартамент в Стара Загора без посредник

Не бързайте да давате жилището си на първия обадил се клиент: проверете неговата надеждност и платежоспособност, като го поканите на лична среща и оглед на имота. Разпитайте човека къде работи, дали смята да се задържи в Стара Загора за дълъг период от време. Отговорите на тези въпроси ще ви позволят да направите правилна преценка и да вземете правилно решение. Никой не може да каже какъв тип наематели са най-сигурни – семейство, сам човек, млади хора или момичета. Прекият контакт и комуникацията с всеки потенциален клиент ще ви помогне да се ориентирате и да си изберете подходящи наематели.
Отдавате апартамент в Стара Загора без посредник? Публикувайте обява в портала www.domaza.bg/апартаменти_в_Стара_Загора_без_посредник/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт