скайп звонок
My status
Привлекателни са обявите за апартаменти под наем във Варна Младост
апартаменти под наем във Варна МладостПовишава се интересът към офертите за апартаменти под наем във Варна Младост

Привлекателни са обявите за апартаменти под наем във Варна Младост

Интересът към наемане на квартира на територията на варненския квартал Младост се повишава, споделят впечатленията си брокери на имоти. През последните години тази част на града видимо се промени. Новото строителство е една от основните причини за това. Новопостроени, кокетни кооперации обновиха облика на квартала. А заради това, че партерните им етажи са предвидени предимно като помещения за търговски обекти и центрове за услуги, се увеличиха и удобствата, от които се ползват жителите на кокетния квартал. Това разбира се, рефлектира върху пазара на имоти, в частност на наемите. Търсенето на апартаменти под наем във Варна Младост нарасна, лек ръст бележат и наемните нива.

Млади семейства проявяват интерес към офертите за апартаменти под наем във Варна Младост

Кварталът е тих и много добре устроен. Това е особено привлекателно за млади семейства с деца. В района има много детски градини, има и училища. Междублоковите пространства са поддържани, озеленени, а броят на детските площадки расте. Не е за подценяване и факта, че транспортната инфраструктура в тази част на големия град е много добра. Градския транспорт е богато представен, районът се обслужва от десет автобусни и три тролейни линии. Използващите личен автомобил пътуват лесно по бул. „Цар Освободител“, където задръстванията са рядкост.

Не са достатъчно офертите, предлагащи апартамент под наем във Варна Младост

Често изборът на квартира в квартала се ограничава от малкото на брой оферти за отдаване под наем. Така например, намирането на голям апартамент е изключително трудно, квадратурите на четиристайните и многостайните апартаменти често липсват в обявите. Подобна е ситуацията и при едностайните жилища. Предлаганията са малко, а търсене има.

Двустаен апартамент под наем във Варна Младост – най-търсената оферта

По традиция, двустайните апартаменти, които се отдават под наем, най-бързо намират своя нов наемател. И сред тях се усеща недостатъчно предлагане. Най-ниската стойност, на която се отдават, е 120 – 125 евро на месец. При този наем обикновено става дума за необзаведени жилища. Обзаведените, каквито са повечето в офертите, се отдават за над 160 евро месечно.
Търсите ли да наемете квартира във Варна? Изберете на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_във_Варна_Младост/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт