скайп звонок
My status
Офертите за апартаменти под наем в София Бояна привличат все по-силно вниманието

Офертите за апартаменти под наем в София Бояна привличат все по-силно вниманието

Нараства интересът към предлаганите апартаменти под наем в София Бояна. Прекрасната атмосфера на квартала, красивата природа, свежият въздух – това са  фактори, на които се обръща все по-голямо внимание през последните години. Не са малко хората, които искат да избягат от шума и натовареността на големия град – кварталите, намиращи се в покрайнините на София предлагат добри възможности за това. Бояна се намира в южната част на столицата, отдалечена от нейния център, но пък с много добри транспортни комуникации.

Бързите транспортни връзки благоприятстват отдаването на апартаменти под наем в София Бояна

Основната пътна артерия, която се използва за придвижване до останалите квартали на столицата е Околовръстен път. Той прави удобни връзки с бул. „Цар Борис III“ и бул. „Черни връх“ водещи директно към центъра. Софийски градски транспорт поддържа три автобусни линии. Разбира се, при избор на място за живеене, значение имат и удобствата, които районът предлага. Бояна е един от престижните софийски квартали, на негова територия има всички необходими за комфорта на жителите му улеснения. Те включват наличието на разнообразни магазини и центрове за услуги, много са луксозните заведения – кафенета и ресторанти, има здравни заведения и места за спорт. Не е за подценяване, и наличието на държавно и няколко частни училища.

Голям апартамент под наем в София Бояна се намира по-лесно

Едностайните апартаменти присъстват по-рядко в офертите за отдаване под наем, те по принцип не са широко разпространени в квартала. Много добър е изборът при тристайните жилища. Отдават се за над 300 евро на месец, болшинството от тях се намират в сгради, завършени преди година-две. По-трудно е да се наеме такова жилище, което е в комплекс от затворен тип.

Луксозен апартамент под наем в София Бояна – има атрактивни предложения

Престижният квартал привлича силно вниманието в сегмента на луксозните имоти. Оферти за такива жилища не липсват, високият клас са съсредоточени в обявите за многостайни и мезонети. Луксът на сградата, в която се намират, в обзавеждането и панорамните гледки, както и просторната квадратура могат да покачат месечния наем над 1 000 евро, като има предлагания и за 2 000 евро.
Нуждаете ли се от квартира в София? Винаги можете да разчитате на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_София_Бояна/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт