скайп звонок
My status
Апартаменти под наем в София Люлин
 

апартаменти под наем в софия люлинЗащо апартаменти под наем в София Люлин са едни от най-предпочитаните имоти

Основната част от запитванията за апартаменти под наем в София Люлин през последните две – три години са в диапазона 150 – 350 евро, като за тези пари се търсят апартаменти с поне три спални или такива в затворени комплекси. Запазва се интересът към новото строителство, като предпочитани са апартаменти в малки, качествено изпълнени сгради в престижните райони на столичния квартал „Люлин“. Предлагането обаче остава слабо, тъй като по-голямата част от новите проекти все още не са на пазара. До края на годината дисбалансът между търсене и предлагане ще се запази. Това твърдят специалистите, които се занимават предимно с на апартаменти под наем в София Люлин.
 

Апартаменти под наем в София Люлин – къде е търсенето

Търсенето на апартаменти под наем в София Люлин в района на квартала е основно насочено към аристократични стари апартаменти за ремонт с 2–3 спални. Кварталът попада в полезрението на купувачите, търсещи жилища с инвестиционна цел. През последното полугодие цените претърпяха незначителен спад, но остават сред едни от най-високите в София. Централната част на район „Люлин“, намираща се на северозапад от столичния център е привлекателен район основно за купувачи с инвестиционна цел, но през последната половин година много хора го преоткриват като място за живеене, като цените там са стабилни.
 

Апартамент под наем в София Люлин – районът е важен

По отношение на апартамент под наем в София Люлин в южните райони на квартала се търси предимно ново строителство за живеене и инвестиция. Районът отбелязва лек ръст на цените през полугодието. Интересът е насочен както към нови жилища, така и към стари тухлени апартаменти в поддържани сгради, но предлагането е слабо. Развит е наемният пазар. Със започването на нови жилищни проекти интересът на купувачите към района нараства. Цените през шестмесечието остават стабилни. Традиционно най-силен е пазарът на апартамент под наем в София Люлин, като се предлагат и имоти в затворени комплекси. Натам се ориентират наематели на висок клас имоти – над 500 – 600 евро, които държат на модерни архитектура и интериорен дизайн, но предлагането е слабо.
 

Апартаменти под наем в Люлин София – какви са типовете клиенти

Открояват се две основни групи клиенти по отношение на наемането на апартаменти под наем в Люлин София. Първите са хора, които подхождат мотивирано към покупка на имота и приемат реалностите на пазара в желанието си да стигнат до сделка. Втората група са клиенти, които по-скоро проучват и се информират, но реално не са решили да направят покупка, особено що се отнася до апартамент в София под наем, чиято цена винаги е била една от най-високите в страната. Въпреки това решилите твърдо клиенти за реална сделка нарастват все повече.
 
Намерете изгодни обяви за апартаменти под наем в София Люлин на: http://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_люлин/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт