скайп звонок
My status
Повече хора се интересуват от офертите за апартаменти под наем в София Павлово
апартаменти под наем в София ПавловоПовече хора се интересуват от офертите за апартаменти под наем в София Павлово

Има атрактивни предложения за апартаменти под наем в София Павлово

Столичният квартал Павлово е все по-предпочитано място за живеене. Наемният му пазар е по-активен,  повече хора се интересуват от избора, който предлагат офертите за апартаменти под наем в София Павлово. Факт е, че се отдават на високи за града нива, но това е напълно обяснимо. Лукс в района не липсва, не липсват и удобства. Една от най- добрите характеристики на Павлово са добрите комуникации с останалите райони на София. Това, че е в покрайнините се отчита по-скоро като позитив – тихо и спокойно е, далеч от шума и замърсяването на големия град. В същото време, благодарение на намиращите се в непосредствена близост големи булеварди, придвижването до централната част е изключително удобно. Границите на квартала се очертават от  бул. „Цар Борис III“, бул. „Никола Петков“ и бул. „България“.

Наличните удобства са привлекателни в офертите за апартаменти под наем в София Павлово

Близостта до Витоша също оказва своето положителното влияние. Въздухът е свеж и чист, зеленината – много. Комфорта се допълва и от факта, че удобства за жителите не липсват. Магазините са достатъчно разнообразни и много на брой, има места за спорт и отдих. Градския транспорт също е от значение, а той е богато представен с общо осем на брой автобусни, трамвайни и тролейна линии.

Да се намери апартамент под наем в София Павлово в някои случаи  е трудно

Най-често в обявите за отдаване под наем присъстват двустайните и тристайните апартаменти. Минимум 200 евро на месец за наем трябва да предвидят тези, които са се насочили към наемане на двустайно жилище. За нарастващия интерес към тях говори красноречиво фактът, че това е стойност с малко над 20% по-висока в сравнение със същия период на миналата година. Тристайните стартират своите наеми от 350 евро месечно, която бележи същия ръст. Най-трудно ще е за тези, които са се насочили към едностаен апартамент. Обявите за тях не са много.

Луксозен апартамент под наем в София Павлово – изборът е добър

Елитния квартал е с добре развит пазар на наемите в луксозния сектор. Оферти за под 650 евро на месец почти не се намират, а високите наеми надвишават 1 000 евро. По-голямата част от апартаментите се намират в новопостроени луксозни кооперации.
Имате нужда от квартира в София? Винаги можете да разчитате на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_София_Павлово/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт