скайп звонок
My status
Расте продажбата на двустайни апартаменти в Овча Купел

двустайни апартаменти в овча купелПазарът на двустайни апартаменти в Овча Купел се раздвижи

През последните месеци брокерите отбелязват раздвижване на пазара на имоти в този столичен квартал. Всъщност, интересът към покупка на двустайни апартаменти в Овча Купел е по-голям в сравнение с останалите видове жилища. Причината е, че освен за живеене, те се използват и като добър финансов инструмент за съхраняване на спестени пари и увеличаване на тяхната доходност. Перспективите, които стоят пред Овча Купел карат повече хора да се огледат за покупката на имот тук.
 

Кой търси да закупи двустайни апартаменти в Овча Купел

Търсещите инвестиция в имот насочват вниманието си към квартала заради активния му пазар на наемите. Така е, защото на негова територия се намира Нов Български Университет, а за студентите в него е удобство да си намерят квартира наоколо. Те харесват двустайните жилища, защото при наемането им се комбинират със свои колеги и така си поделят наема. Тези апартаменти са харесвани и от хора, желаещи да заживеят в квартала. Атрактивна цена, добра локация и удобствата наоколо – това търсят всички, които планират покупката на собствен дом. А дали го намират тук – нека да разберем.
 

Защо се увеличават продажбите на двустаен апартамент в Овча Купел

Цените на имотите в квартала тепърва ще се покачват. Между 730 – 760 евро/кв.м. са средните цени на жилищата в различните части на Овча Купел, което е в средния за града ценови диапазон. Покачването им предстои, прогнозират специалистите от бранша. Очаквано е – така е във всички столични райони, които започнаха да се обслужват от Метрополитена. По план, ще може да се разчита на четири станции на подземната железница и отдалечеността от централната градска част ще е все по-малък проблем. Това от своя страна привлече вниманието и на строителните предприемачи. Новото строителство се разгръща, а то ще донесе още много удобства – разнообразяване и разрастване на търговската мрежа, повече центрове за услуги, повече места за срещи с приятели и отдих.
 

Покупката на двустайни апартаменти в София Овча Купел има и други предимства

Да, предстоят промени в квартала, но и в момента да се живее тук е приятно. Това, че се намира в близост до Витоша му носи свеж въздух. Приятната атмосфера се допълва от чистите и поддържани междублокови пространства, не липсват залесени площи и места, където децата да могат да играят.
 
Колебаете се къде да закупите двустаен апартамент в София? Разгледайте нашите оферти и направете своя избор на: http://www.domaza.bg/двустайни_апартаменти_в_овча_купел/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт