скайп звонок
My status
Търсят се повече едностайни апартаменти в Лозенец София

едностайни апартаменти в лозенец софияНуждата от още едностайни апартаменти в Лозенец София покачва цените им

Да се живее в Лозенец не е само престиж. Това е и удобство, по тази причина кварталът е с изключително активен пазар на имотите. Трудно е обаче за тези, които се интересуват от офертите за едностайни апартаменти в Лозенец София. Предлагането е крайно недостатъчно, а в новото строителство не присъства достатъчно често. Строителните предприемачи се стремят да откликнат на търсенето на просторни жилища, сред които лукс не липсва и маломерните остават като че ли на втори план. Цената, на която се продават, е средно 1 300 евро/кв.м.
 

Кой се интересува от покупката на едностайни апартаменти в Лозенец София

Освен за живеене, тези имоти са много подходящи и за рентиране. Покупките с цел инвестиция представляват интерес за хора със спестявания. Силно развитият пазар на наемите им дава основание да смятат, че това е едно много добро вложение. И наистина е така, могат съвсем лесно да отдадат новозакупеното жилище на висока стойност. Освен всичко, цените в Лозенец постоянно се покачват и при нужда такъв имот би могъл да бъде продаден на съвсем не ниска цена.
 

Покупка на едностаен апартамент в Лозенец София на първия етаж

По правило, жилищата, разположени на първи етаж, са по-малко харесвани от купувачите. Така е, защото се смята, че са по-несигурни и по-студени. В Лозенец това разположение не се приема като негатив. Партерите на кооперациите, особено при новото строителство, обикновено са заети от търговски обекти, което игнорира негативите от ниския етаж. А дефицита от оферти кара купувачите да обръщат повече внимание на други характеристики, като тип на сградата и точната ú локация.
 

Едностайни апартаменти София Лозенец близо до метрото

Близостта до метростанция е особено привлекателна в офертите не само за този тип имоти. Конкретно, едностайните, разположени в близост до станция на подземната железница, се продават с поне 8-10% по-скъпо. Предпочитаните зони са тези, които са в непосредствена близост до булевардите „Черни Връх“, „Арсеналски“, „Свети Наум“, долната част на „Драган Цанков“ и по протежението на „Евлоги Георгиев“.
 
Много информация и разнообразие от оферти за едностайни апартаменти в София ще намерите на: http://www.domaza.bg/едностайни_апартаменти_в_лозенец_софия/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт