скайп звонок
My status
Къде се предлагат квартири във Варна без посредник

квартири във Варна без посредникКвартири във Варна без посредник – реалност или мит?

Има ли търсене на квартири във Варна без посредник

Закупуването на имот за живеене или инвестиция във Варна е доста перспективно начинание, стига правилно да изберете подходящия за целта район и квартал. Варна разполага с много добри учебни заведения и университети, така че мястото е доста перспективно и за вашите деца. Напоследък все повече българи се ориентират към покупката на жилище с цел инвестиция и последващото му отдаване под наем. Ако и вашата цел е същото, то много добре преценете в коя част на града ще инвестирате своите средства и дали в избрания от вас район се търсят квартири във Варна без посредник. Също е важно към какъв тип наематели ще се насочите – студенти, работещи, младо семейство или други. Много зависи и от сумата, с която разполагате за инвестиране в жилище във Варна – колкото е по-голяма, толкова повече възможности за избор ви се предоставят.

Къде се предлагат квартири във Варна без посредник

На имотния пазар във Варна работят около 170 агенции за недвижими имоти. Цифрата е доста внушителна, като част от агенциите са големи и познати на пазара, а другите са по-малки. Не всички фирми се занимават с намиране и отдаване на апартаменти под наем, тъй като основният приоритет за тях е покупко-продажбата на имоти, където комисионните такси са по-големи. Има агенции, които пък изцяло работят в сферата на наемите и са много сериозно навлезли в тази сфера. При тях се намират доста атрактивни оферти на добри цени и наемането на желано жилище обикновено става бързо и лесно. Предлагането на апартаменти без посредник, директно от самите собственици е нещо, което търсят доста наематели, желаещи избягването на такса комисион.

Как да търсим квартири без посредник във Варна

Както вече споменахме намирането на жилище под наем във Варна става бързо, удобно и лесно с помощта на експерти. Специализираните агенции за наеми разполагат с доста богата база от апартаменти в най-различни райони на града. Брокер ще подбере подходящите за вас апартаменти, ще организира техните огледи и максимум до седмица вие ще разполагате с нужното ви жилище според вашите критерии. В случай, че сте решили да спестите от комисионното възнаграждение, дължимо за посредническа услуга, опитайте се самостоятелно да свършите работата на брокера. Уверяваме ви, това не е никак лесно!

Подводни камъни при наемане на квартири без посредник във Варна

Специалистите съветват да бъдете особено бдителни, когато наемате жилище без посредник. Уверете се, че човекът пред вас, представящ се за хазяин, разполага с документи за собственост на предлаганото жилище. Не са много случаите на мошеничество във Варна, но те все пак се срещат за наше огромно съжаление. Внимавайте да не оставяте капаро за харесания от вас апартамент преди да подпишете с бъдещия си хазаин договор за наем. Не се доверявайте на устни споразумения!
Искате да наемете квартири във Варна без посредник? Потърсете оферти в www.domaza.bg/квартири_във_Варна_без_посредник/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт