скайп звонок
My status
Как изгодно да продаваме и отдаваме квартири в Пловдив без посредник

квартири в Пловдив без посредникКак изгодно да продаваме и отдаваме квартири в Пловдив без посредник

Фактори, влияещи на изгодното отдаване на квартири в Пловдив без посредник

Прочетете тази статия и ще научите някои полезни съвети и препоръки относно това как да направим така, че имотът ни да работи за нас максимално ефективно. Всеки собственик на жилище иска да го отдава изгодно и да получава максимални доходи. Това, разбира се, може да стане, само ако имотът притежава необходимите характеристики. Цената на един имот се формира от няколко фактора: местоположение, вид на имота и неговото състояние, обзавеждане, прилежаща инфраструктура. Това са параметри, на които собственикът няма как да повлияе пряко, когато вече разполага с готов имот за отдаване, който не е закупуван с инвестиционна цел според въпросните критерии. Когато отдавате квартири в Пловдив без посредник, ще трябва сами да определите наемната цена. За целта разгледайте предложенията на имоти като вашия и сложете една средна цена, която да е актуална и адекватна на пазара.

Обзавеждане на квартири в Пловдив без посредник

Когато разполагате с апартамент среден клас в не много популярен район, то няма смисъл да инвестирате големи средства за основен или луксозен ремонт. По-добре го освежете с нова боя или свежи тапети, оправете течовете в банята, сложете удобни мебели и го оборудвайте с необходими уреди като печка, хладилник, пералня, телевизор. Няма нужда от допълнителни излишества като кафе машини, микровълнови печки, миксери и т.н., защото това няма да ви донесе по-висок наем. Обратното важи за имоти, разположени в центъра на Пловдив или райони, които са особено търсени сред наемателите. Днес хората, които търсят временно жилище, вече са по-взискателни и едва ли ще се намери някой, който да иска да плаща за квартира, обзаведена със стари и рушащи се мебели.

Какви квартири без посредник в Пловдив се търсят най-много

Нуждите на наемателите са различни, затова не може да се отговори еднозначно на този въпрос. Въпреки това, анализаторите отчитат, че най-търсени са двустайните и тристайните апартаменти, разположени в тухлени сгради, намиращи се в комуникативни райони, не много отдалечени от центъра на града. Панелките се избягват, защото трудно се отопляват през зимата или се предпочитат такива, които са санирани и със сменена дограма. Също така има интерес и към едностайните студии в новопостроените кооперации, разполагащи с отделни паркоместа.

Защо да не търсим квартири без посредник в Пловдив

Особено когато се нуждаем от спешно настаняване и не разполагаме с никакво време за самостоятелно търсене, ние сме принудени да се доверим на агенция за недвижими имоти. Това ни гарантира донякъде шансът бързо да получим това, което търсим и да избегнем срещите с недобросъвестни лица, представящи се за собственици на имоти, чиято цел е да получат от клиента капаро и да се скрият. Това особено важи за хората, които не са от Пловдив и не познават добре града. Платете за услугата на брокера и бъдете спокойни. За целта опитайте да намерите наистина компетентен специалист, защото и в тази сфера се срещат измамници.
Търсите обзаведени квартири в Пловдив без посредник? Разгледайте офертите в www.domaza.bg/квартири_в_Пловдив_без_посредник/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт