скайп звонок
My status
Как успешно да търсим квартири в Русе

квартири в РусеКак успешно да търсим квартири в Русе

Къде да търсим изгодни квартири в Русе

Всеки, който поне веднъж се е сблъсквал с пазара на недвижими имоти що-годе е наясно как стоят нещата. За всеки един нов и незапознат с тази сфера нещата отстрани вероятно изглеждат лесни: много агенции, безброй оферти за имоти, коя от коя по-хубава и атрактивна. На практика, обаче, нещата стоят съвсем иначе. Наред с коректните агенции за недвижими имоти, които работят съвестно на пазара има и мошеници, чиято едниствена цел е да привлекат по най-бързия начин клиента с хубави снимки и ниски цени, които не отговарят на действителността. За да не останете и вие излъгани от недобросъвестни лица в търсенето на квартири в Русе, предварително се информирайте за ситуацията на имотния пазар. Търсете жилище чрез проверени агенции и фирми, чрез познати и колеги, за да си спестите неприятни ситуации.

Къде има най-много оферти за квартири в Русе

Започнете своето търсене в интернет посредством множеството български сайтове, специализирани в тази сфера. Другият възможен вариант пред вас е да потърсите помощ от близки, приятели, познати и колеги – ако те познават човек, който отдава квартира под наем, може директно да ви свържат с него. По този начин вие ще си спестите главоболието от звънене по обяви и ходене по огледи, а също така и таксата за комисионна. Другият съвременен и интересен начин да запознаете околните с вашето търсене е да публикувате съобщение в социалните мрежи. Така вашата молба ще видят стотици потребители и шансът да откликне някой е доста голям. Задължително използвайте и тази възможност!

Предлагане на квартира в Русе от собственик

Оферти за жилища под наем, публикувани директно от собственик са доста привлекателни за наематели, които търсят квартира без посредник. Ако публикуваният имот в дадена обява ви допада и наемната цената ви устройва, обадете се на посочените контакти и поговорете с наемодателя. Попитайте за всичко, което ви интересува като наемател: какво е обзавеждането, какви уреди има, на коя дата се плаща наема, допускат ли се домашни животи в случай че разполагате с такива, има ли такса поддръжка на асансьор и почистване на стълбище и кой от двете страни ще поеме този разход, какви са неустойките при по-ранно напускане на жилището и т.н.

Колко пари да си приготвим за квартира в Русе

Наемане на една стая от апартамент с общо ползване на баня и кухня струва около 150-160 лева на човек. Едностайните апартаменти вървят на цени между 200 и 300 лв. Ако искате да наемете в Русе двустайно обзаведено жилище, то си пригответе от 300 до 500 лева, в зависимост от състоянието на апартамента и района в който се намира. Ако трябва да сравняваме русенските наеми с другите големи градове в България, то ще видим, че цените в Русе са доста по-ниски. Бъдете упорити и последователни и в скоро време ще откриете вашето мечтано жилище!
Разгледайте изгодни оферти за квартири в Русе в портала www.domaza.bg/квартири_в_Русе/ 
 
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт