скайп звонок
My status
Как да търсим квартири в София без посредник

квартири в София без посредникКак да търсим квартири в София без посредник

Похвати при търсене на квартири в София без посредник

Сигурно често ви се е случвало да попаднете в интернет на една и съща обява, с едни и същи снимки, но на различни цени. И веднага започвате да се чудите как стават тези неща, кой ги предлага тези имоти и защо има разлика в цената. Отговорът е прост: агенциите за имоти намират един и същи имот, собственикът обявява исканата наемна цена, а те слагат отгоре допълнителна сума печалба. Това, разбира се, не е коректно, защото при всички положения, ако агенцията успее да намери реален клиент, ще си получи и от двете страни комисионното възнаграждение. Видите ли подобна агенция така да действа с цените, веднага я отхвърлете като възможен кандидат за сътрудничество. Именно поради такива нечистоплътни действия от страна на фирмите за недвижими имоти все повече клиенти се принуждават да търсят квартири в София без посредник. Този процес не е лесен, но при голямо желание от ваша страна винаги може да бъде успешно осъществен.

Защо да търсим квартири в София без посредник

Според експерти в сферата на недвижимите имоти препоръчително е търсенето на жилище в такъв голям град като София да се повери на брокери. Специално обучените хора ще ви помогнат с подбора на подходящо жилище и с належащото оформяне на необходимите документи за сключване на сделка. Изберете да си сътрудничите с реномирана агенция, която се е доказала във времето и има добри позиции на пазара за имоти в София. Част от клиентите са доста взискателни към наемания имот – искат да е с добра топлоизолация, със сменена дограма, обзаведен с нови, удобни мебели и оборудван със съвременна техника. Всичко това се прави с една цел – избягване на високи сметки за ток и намаляване на допълнителните разходи, които съпровождат наемната цена.

Кой предлага квартири без посредник в София

По данни на статистическия институт близо 95% от българските граждани притежават собствено жилище, а доста голяма част от тях разполагат с допълнителен имот. От тук може да си направите извода колко свободни жилища има в страната и колко от тях се предлагат за отдаване. За много българи това е единствен начин за допълнително припечелване, макар че по закон тези доходи трябва да се обявяват в данъчните служби. Все още се намират собственици на имоти, които избягват тази точка на закона, но повечето гледат да са стриктни в това отношение, защото глобите са солени.

Организация на огледи за квартири без посредник в София

Когато имате намерение да огледате жилище за евентуален наем, добре ще е да свършите тази работа през светлата част на деня. Именно тогава лъсват всички недостатъци, които евентуално има в имота. Също така би било разумно да поговорите с бъдещите ви съседи, за да разберете каква е атмосферата в блока и няма ли неприятни ситуации с други съседи. Ако всичко с жилището е наред, общите части са добре организирани, входната врата на блока се заключва, има свободни места за паркиране наблизо, то смело може да сключвате договор за наем.
Намерете квартири в София без посредник в www.domaza.bg/квартири_в_София_без_посредник/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт