скайп звонок
My status
Как да търсим квартири в София Гео Милев

квартири в София Гео МилевКак да търсим квартири в София Гео Милев

Защо да изберем под наем квартири в София Гео Милев

Отличното разположение на софийския квартал „Гео Милев“ го прави изключително привлекателно място за търсене на жилища под наем. Районът се намира в неподредствена близост до центъра, само на 3 км. Удобните транспортни връзки се осъществяват посредством булевард „Цариградско шосе“. Желанието да наемат квартири в София Гео Милев имат повечето от потенциалните наематели, търсещи удобна локация в столицата. Наемните цени в квартала са малко по-евтини от централните градски части, а близостта до центъра е неоспорима, дори пеш може да се стигне. Допълнително преимущество за избор на „Гео Милев“ е близостта до Борисовата градина. Паркът предлага можество възможности за отдих, развлечения и почивка.

Видове квартири в София Гео Милев

Тъй като кварталът е застроен основно със стари тухлени кооперации и новопостроени сгради, изборът на апартамент под наем е очевиден. Тухлата е предпочитан материал за жилище, през зимата е по-топло, сметките за електричество са по-ниски, а през лятото получавате приятна доза прохлада. „Гео Милев“ е един от най-предпочитаните квартали на София за живеене. Въздух тук е чист и приятен, има много зеленина от близкоразположениете паркове. Тук се намират много учреждения, посолства, консулства, има училища, детски градини, стадион, търговски център, пазар, магазини и всичко, от което се нуждае съвременният човек. Най-вече самата локация спрямо централните градски части прави от района привлекателно и атрактивно място за живеене, учене и бизнес.

Колко струва да си наемем квартира в София Гео Милев

Цените на едностайните обзаведени апартаменти се движат между 400 и 500 лева. Двустайни могат да се намерят и на цени от 500 лева, но обикновено обзавеждането в тях е по-старо. По-модерно обзаведените жилища започват от 600-700 лева. Хубавата новина за бъдещите наематели е че предложения има от всякакъв вид, така че всеки би успял да намери нещо подходящо в съответствие с разполагаемия бюджет. Средната наемна цена на тристаен обзаведен апартамент в квартал „Гео Милев“ е около 450-480 евро. Има както стандартно обзаведени жилища с нови мебели, така и луксозни предложения с дизайнерски интериори.

Как да намерим квартира в София Гео Милев без посредник

Предвид по-високите наемни цени в този район, често клиентите търсят възможности да избегнат участието на посредници, когато търсят квартира. Комисионните такси на агенции са половин месечен наем, което при средна наемна цена от 700 лева прави разхода значителен. Като се прибави и дължимия към наемодателя депозит в размер на един наем сумата набъбва значително. Де факто, за да се наеме апартамент на цена от 700 лева, наемателят трябва да има в себе си сумата от 1750 лева. Както виждате, тя никак не е малка за първоначална вноска, особено ако прибавим и предстоящите сметки за ток, вода, парно, интернет. Именно поради тази причина хората търсят начини сами да се свържат със собствениците и да избягнат комисионната.
Потърсете подходящи за наемане квартири в София Гео Милев в портала за имоти www.domaza.bg/квартири_в_София_Гео_Милев/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт