скайп звонок
My status
Наемните цени на квартири в София Докторски паметник поддържат високи стойности

квартири в София Докторски паметникНаемните цени на квартири в София Докторски паметник поддържат високи стойности

Кой може да си позволи наем на квартири в София Докторски паметник?

По-запознатите с районите на София при споменаването на район „Докторски паметник“ веднага биха направили асоциацията с предпочитана локация за живеене и високи цени на имотите. Докторски паметник се отнася към административен район Оборище, заемащ централната част на столицата и населяван от над 36 хиляди души. Тук са ситуирани множество културни обекти: Национална опера и балет, Драматичен театър "София", Народна библиотека "Св. Св. Кирил и Методий", няколко кина, Докторски паметник, Храм-паметник „Свети Александър Невски“ и много други. Районът буквално е пропит от забележителности, което го прави изключително атрактивно място за тези, които искат да са близо до изкуството и историята и си търсят квартири в София Докторски паметник. Трябва да знаете, че цените на жилищата под наем в този район са доста скъпи.

Отдаване на квартири в София Докторски паметник

Притежавате ли жилище в този престижен столичен район, знайте, че може да му вземете един добър наем, който да ви осигури много високи допълнителни доходи. Отдават се предимно апартаменти в сгради тип стара тухла, строени още през миналия век, които са доста масивни и стабилни постройки. Цените на жилищата за продан в тях винаги поддържат високи нива, дори когато е имало периоди на понижаване цените на имотите през годините на кризиса. Така че наемане на обзаведен апартамент в този район могат да си позволят само платежоспособни клиенти, разполагащи с постоянни и стабилни доходи. Ако вие не сте от тази категория, просто забравете за въпросния район като възможно място за намиране на жилище под наем.

Колко струва квартира в София Докторски паметник под наем?

Анализирайки предложенията за обзаведени двустайни апартаменти в района, ще видим, че цените варират от 200 до 800 евро. Цената зависи не само от локацията, но и от състоянието на апратамента, неговата площ и обзавеждане. Скромно обзаведените апартаменти със стари мебели от времената на нашите баби може да се намерят на цени около 400-450 лева. По-модерно обзаведените жилища поддържат високи ценови нива – между 300 и 400 евро. Предлагат се луксозно обзаведени апартаменти с две и повече спални на цени, почващи от 1000 евро месечен наем.

Как да търсим квартира в София Докторски паметник

Няма да ви е трудно бързо да намерите подходящо жилище, защото наемните цени тук са доста високи и интересът към по-елитните квартири не е толкова висок. Скъпите апартаменти обикновено се отдават с големи и реномирани агенции, докато по-скромно обзаведените жилища на цени около 450 лева може да намерите директно от собственик. Луксът да живееш в сърцето на европейска столица струва пари, помислете дали сте готови да го получите.
Търсите квартири в София Докторски паметник? Разгледайте офертите в www.domaza.bg/квартири_в_София_Докторски_паметник/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт