скайп звонок
My status
Предлаганите квартири в София Младост привличат вниманието

квартири в София МладостПредлаганите квартири в София Младост привличат вниманието

Пазарът на квартири в София Младост активен. Интересът към офертите, които се отнасят до апартаменти под наем на територията на големия жилищен комплекс е голям, а причините за това се крият преди всичко в условията за живот, на които може да се разчита. Младост е един от най-модерните и бързо развиващи се столични квартали. Пътната му инфраструктура е много доба, което прави впечатление на тези, които се нуждаят от наемане на жилище. Големи булеварди свързват квартала с останалите зони на големия град, градския транспорт е представен с много автобусни линии, които минават през кратки интервали от време. Наличието на богата магазинна мрежа, ресторанти и пицарии, места за забавление и спортни центрове допълват комфорта. Зеленина не липсва, в последните години бяха изградени много нови детски площадки.

Близостта до метростанция е предпочитана в офертите за квартири в София Младост

Младост е известен и с това, че на негова територия има множество нови и модерни бизнес сгради, също там е и Бизнес парк София. За работещите в многобройните офиси млади хора е важно да успеят да си осигурят апартамент под наем в близост. Тези, чието работно място не е в квартала се интересуват по-силно от локациите, които са в близост до една от петте метростанции - „Младост 1", "Младост 3", "Александър Малинов", "Акад. Ал. Теодоров – Балан" и "Бизнес парк София".

На какви цени се наема квартира в София Младост

Средните стойности на наемите в Младост често надхвърлят 5,00 евро/кв.м. месечно. В Младост 4 наемите са по-високи, Младост 1А са по-ниски, но и с по-малко на брой оферти. Най-търсени са двустайните апартаменти, като напоследък все по-често се наемат и тристайни. Към тях внимание проявяват предимно млади семейства, които все още планира покупката на свой първи дом.

Къде най-лесно се намира квартира в София Младост

Много предложения за отдаване под наем има в Младост 1. Двустайно жилище там се наема за минимум 250 евро на месец. Не са малко алтернативите и в Младост 4, най-предпочитано място от семейства с малки деца поради наличието на много детски площадки и озеленени площи.
Ако се нуждаете от квартира в София, направете своя избор сред обявите на: www.domaza.bg/квартири_в_София_Младост/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт