скайп звонок
My status
Какъв е имотният пазар за луксозни имоти в София?

луксозни имоти в СофияКакъв е имотният пазар за луксозни имоти в София?

Кой се интересува от покупка на луксозни имоти в София

Елитните имоти в България са предмет на интерес предимно от клиенти, свикнали на висок стандарт на живот. Това са хора, предпочитащи престижа, лукса, разкоша и ненадминатото качество. На всички тези изисквания се опитват да отговорят големите строителни компании, специализирани в изграждането на нови луксозни обекти. Защо има засилен интерес към луксозни имоти в София? Вероятно защото броя на заможните и платежоспособни хора в България постоянно се увеличава. Днес покупка на луксозен имот може да си позволи и най-обикновения човек, стига да разполага със стабилни и постоянни доходи. Най-лесно да се купи елитен имот може чрез теглене на банков кредит.

Какви луксозни имоти в София се предлагат на пазара

Имотите в България притежават едни от най-ниските цени в сравнение с другите европейски държави от Европейския съюз. Това е една от причините много чуждестранни клиенти да купуват имоти у нас. Луксозните имоти в столицата по качество, завършване, интериор и обзавеждане по нищо не отстъпват на европейските аналози. Ценит им при това са в пъти по-ниски и това няма как да не привлича платежоспособните чужденци. Освен ниските цени, те са привлечени и от редица други фактори, правещи инвестицията в България много изгодна. Към тях спада чудесната ни природа, благоприятният климат, наличието на всякакви природни богатства като море, пясъчни плажове, планини, езера, минерални лечебни извори, богата история и културно наследство.

В кои райони може да се купи луксозен имот в София

Съвсем разбираемо е, че луксозните жилища се позиционират в най-престижните и привлекателни за живеене столични райони. Със сигурност няма смисъл да търсите луксозни имоти в Студентски град, Люлин или Младост. Търсете ги в Лозенец, Манастирски ливади и в централната градска част. Строителството на елитни обекти се предхожда от доста проучвателни етапи – на района, терена, близлежащата инфраструктура и т.н. Привличат се водещи архитектори и дизайнери, за да може обектът да е изпълнен по всички изисквания на понятието „луксозен“.

Луксозен имот в София в затворен комплекс

Някои луксозни имоти се намират в така наречените затворени комплекси, създадени с много комфорт – озеленени площи, места за отдих, басейни, спортни и детски площадки. Всичко се прави в един архитектурен ансамбъл и стил, а направените удобства карат обитателите да се чувстват изолирани от сивия външен свят, за да могат да се насладят с пълна сила на уюта, спокойствието и тишината. За да се сдобиете с качествен луксозен имот, обърнете се към реномирата компания, която е тясно специализирана в този сегмент на имотния пазар. Скъпият имот заслужава повече внимание при подготовка на сделката, така че без участието на експерти няма как да се получи добра сделка.
Разгледайте оферти за продажба на луксозни имоти в София в www.domaza.bg/луксозни_имоти_в_София/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт