скайп звонок
My status
Студенти търсят обяви от типа „наеми жилища София“

наеми жилища софияКак да се ориентирате лесно в офертите „наеми жилища София

С приключване на кандидатстудентските изпити нараства търсенето на обяви от типа „наеми жилища София“. Новоприетите студенти от други градове трябва бързо да решат въпроса с настаняването си в столицата. За много от тях е трудно да се ориентират веднага в районите, наемите и условията, които се предлагат, защото не познават добре града. Ако и вие сте сред тях, ето с какво е добре да се съобразите.

Изберете района, в който ще търсите „наеми жилища София“

Ако сте студент в някой от университетите, разположени в Дървеница или Студентски Град, разбира се, че ще разгледате възможностите да се настаните в тези квартали или в близките – Мусагеница и Дианабад. Знайте, че когато попаднете на жилище, което отговаря на изискванията ви по отношение на обзавеждане, наем и условия, трябва бързо да вземете решение. Добрите апартаменти се заемат веднага и по-дълго обмисляне или сравняване може да ви коства още време за огледи – това ща бъде наето. Другото важно е да обмислите е какъв месечен наем можете да си позволите - наемите в споменатите квартали не са ниски. Удобно е и намирането на квартира в Младост – транспортните връзки са удобни, но и там цените не са ниски. На по-малко месечни разходи можете а разчитате в Дружба – кварталът не е далеч, добре обезпечен е с градски транспорт.

В центъра за наем жилище София подгответе повече средства

Възпитаниците на Софийския Университет е по-добре да потърсят квартира в близък страничен квартал. В близост до СУ имотите поддържат едни от най-високите в града ценови нива. Но добро решение е да се възползвате от удобните транспортни връзки на Красно Село, Хиподрума, Лагера, Борово, Сухата Река, Редута. В Нов Български Университет е разположен в квартал Овча Купел, затова там би било удобно да се наеме апартамент.

Зависимост между обявите „наем жилище София“ и метрото

Знае се, че да се използва метро е удобно, а и това дава възможност да се живее в по-отдалечен квартал, с по-ниски наеми. Люлин и Надежда ще ви дадат тази възможност. Но трябва да сте наясно, че колкото по-близо до метростанция се намира квартирата, толкова по-скъпо се отдава, в сравнение с подобни, намиращи се в същия район.

Ако ви предстои да търсите жилище под наем в София, не се колебайте, направете своя избор на: www.domaza.bg/наеми_жилища_софия/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт