скайп звонок
My status
Продажби на недвижими имоти във Варна без посредник

недвижими имоти във Варна без посредникПродажби на недвижими имоти във Варна без посредник

Кой търси недвижими имоти във Варна без посредник

Със сигурност без помощта на посредници многото чужденци, проявяващи интерес към Варна и нейните имоти, не действат в желанието си да се сдобият с най-доброто на пазара. Това се обяснява с факта, че един чуждестранен клиент не познава града, имотния пазар и българските закони. Отделно от това, не владеейки добре български език, сами да тръгнат да търсят имоти по обяви е доста сложно начинание за тях. Именно поради тази причина чуждите клиенти не смеят да търсят недвижими имоти във Варна без посредник. Най-много чужди купувачи има от Русия, Украйна и другите бивши страни на ОНД, затова и повечето агенции, предлагащи имоти във Варна разполагат с рускоговорящи сътрудници.

Новостроящи се недвижими имоти във Варна без посредник

Станете собственик на жилище в новострояща се сграда или затворен комплекс, закупувайки го директно от строителя! Не е задължително да търсите кой строи даден обект, за да получите възможността да си спестите разхода за комисионна. Някои сгради и комплекси се продават и от агенциите-посредници без комисионна за купувача. Спрете своя избор на сграда или комплекс, които ви допадат визуално и потърсете по-подробна информация за наличните жилища, разпределения и цени. По принцип, цените на новите апартаменти са по-ниски от готовите, защото се издават от строителя незавършени. Вие ще трябва да предвидите допълнителна сума, с която да направите довършителните работи и да обзаведете своето ново жилище.

Жилищен имот във Варна без посредник

Най-често в новостроящите се жилищни сгради и затворени комплекси се предлагат няколко типа апартаменти: студия, апартаменти с една и с две спални. Едно стандартно студио представлява една стая, която обединява няколко зони – кухня, хол и спалня. Студиото разполага със санитарен възел и една тераса. Повечето имат мъничко антре или то изобщо липсва. В студио могат да живеят не повече от двама души. Такъв тип имот си купуват чуждестранните пенсионери или тези, които искат да отдават закупения имот под наем. Цената на студиите се движи между 25-35 хиляди евро, в зависимост от локацията и квадратурата.

Препродажба на имот във Варна без посредник

Ако новото строителство не ви интересува и сте се насочили към апартамент от вторичния пазар, знайте, че ще трябва сам да водите преговори със собствениците. Това може да се окаже трудна задача, тъй като и двете страни не са подготвени достатъчно, за да направят сделката бърза и безпроблемна. Всяка от страните ще иска да се подсигури – най-вече това  касае купувача, защото рискът за него е по-голям. Не си струва да спестявате от комисионна такса за добър брокер, който може да води сделката от началото до края и да направи всички стъпки сигурни и безопасни.
Търсите недвижими имоти във Варна без посредник? Вижте офертите в www.domaza.bg/недвижими_имоти_във_Варна_без_посредник/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт