скайп звонок
My status
Най-търсените недвижими имоти в Пловдив

недвижими имоти в пловдивРъстът на икономиката влияе на пазара на недвижими имоти в Пловдив

Нови брандове и оживление в сектора на недвижими имоти в Пловдив отчитат анализаторите. Градът продължава да привлича инвеститори в логистиката и производствата, ИТ и аутсорсинг секторите също запазват своите позиции. Огромен е интересът към производствени бази и цехове, но предлагането не винаги е достатъчно. Потенциалните клиенти се насочват към сгради от 500 до 5 000 кв.м. За хранителната промишленост, шивашката дейности търговията подходящи се оказват халета с между 200 и 600 кв.м. площ, но и такава не се предлагат задоволително. Най-желаните региони за този тип имоти са входно-изходните артерии в северна и южна посока. Тракия Икономическа зона е един от мащабните икономически проекти в страната ни. До сега там са привлечени нас 120 наши и чужди инвеститори и бяха отворени над 12 000 нови работни места. Перспективите, които стоят пред големия икономически център са големи и ще дадат отражение на цялостното развитие на града.
 

Бизнесът има нужда от недвижими имоти в Пловдив в централната част

Офиси и търговски площи са най-често търсените имоти в централната част на големия град. Предлагане има, но има и какво още да се желае. Изискванията на купувачите са големи и те не се задоволяват с имот, който не е добре поддържан или с не добра локация. Сред офис помещенията на голям интерес се радват тези, които са разположени в бизнес центрове от клас А.
 

Жилищен недвижим имот в Пловдив

Пазарът на жилища в града съвсем логично също бележи ръст. Нещо повече, въпреки активното ново строителство, в някои отношения предлаганията не са достатъчно и не успяват да откликнат на огромния интерес. Повишените обеми продажби на апартаменти е причина да зачестят сделките „на зелено“.
 

Къде най-често се търси недвижим имот в Пловдив за живеене

Сред централните райони, на силен интерес се радват Мараша, Кършияка, Младежки хълм и Кючук Париж. Това са квартали с много удобства и близо до централната градска част. По-отдалечен от центъра, но съвсем не с по-малко удобства, е най-харесваният от пловдивчани за живеене квартал Тракия. Територията му е голяма, а при избор на жилище алтернативите са много.

Винаги можете да разчитате на актуална информация за пазара на имоти в Пловдив на: http://www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_пловдив/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт