скайп звонок
My status
Покупка на недвижими имоти в София от строител

недвижими имоти в София от строителПокупка на недвижими имоти в София от строител

Какви са предимствата при покупка на недвижими имоти в София от строител

Днес все повече хора се интересуват от покупка на нов имот с оглед на това, че новото строителство е по-качествено. Тенденцията на имотния пазар е не само да се купува нов имот за лично ползване, но и да се инвестира с цел добра печалба. С появата на многобройни новостроящи се и вече готови завършени жилищни проекти, с тяхното подобрено качество и прилежаща инфраструктура нарастна и инвестиционния интерес у купувачите. Жилищните недвижими имоти в София от строител е един от най-атрактивните сегменти на имотния пазар в столицата, към който има най-много нагласи. Достъпните цени на новите имоти, възможностите за разсрочено плащане и качественото изпълнение привличат много заинтересовани лица.

Инвестиция в недвижими имоти в София от строител

Когато човек разполага с определени спестявания, той се замисля как успешно да ги съхрани и при възможност приумножи. Едни купуват акции, други депозират парите си в банка, трети се замислят за покупка на недвижим имот. Специалистите недвижими имоти, които видяха открояващата се ниша, започнаха да предлагат професионални консултации относно най-добрите типове имоти за инвестиция. Всеки, който иска да направи разумно и рентабилно вложение на парите си, би било добре да се възползва от опита и съветите на професионалисти. Няма смисъл да се купува евтин имот, ако вашата цел е да печелите от него. Факторите, които формират един ликвиден обект са много, затова препоръките на опитен брокер са изключително важни.

Как да купим недвижим имот в София от строител

Когато имаме взето твърдо решение за покупка на жилище ново строителство, трябва да помислим чрез коя строителна фирма да го направим. На територията на София има стотици новопостроени сгради, чиито инвеститори са различни фирми. Проучете пазара в сектор „строителство“, помислете в кой район на София искате да купувате имот и търсете добри и опитни строители, които изграждат там обектите си. Ако искате изгодна цена, ще трябва да се престрашите и да купите апартамент на „зелено“. В случай че не ви се рискува и предпочитате да купите имот с Акт 16, ще ви се наложи да платите по-висока цена.

 Завършване на новостроящ се недвижим имот в София от строител

В по-голямата си част строителите издават новопостроените жилищни сгради с апартаменти по БДС. Това означава, че всеки собственик купил жилище ще трябва сам да се погрижи за вътрешното му завършване. Някои строителни фирми предлагат завършване на апартаментите „до ключ“ срещу допълнително заплащане, а материалите може да са по избор на клиента. Повечето купувачи предпочитат самостоятелно да се заемат с тази задача или разполагат с познати майстори. Най-големите грижи са поставяне на настилки, шпакловане и боядисване на стените, завършване на баня.
Търсите изгодни недвижими имоти в София от строител? Ще ги намерите в www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_София_от_строител/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт