скайп звонок
My status
Пазарът на недвижими имоти в Стара Загора

недвижими имоти в Стара ЗагораПазарът на недвижими имоти в Стара Загора

Какви недвижими имоти в Стара Загора се търсят най-много

Стара Загора спада към шестте най-големи града в България и е съвсем естествено, че пазарът на недвижими имоти тук е активен. Най-голямо предлагане има в сектор „промишлени имоти“ и за този сегмент си има свои потенциални клиенти. Търсят се най-вече производствени помещения и цехове, подходящи за такъв вид дейности като изработка на дограма, мебели и помещения за хранителна промишленост, шивашка дейност и други подобни. Интересът към промишлени недвижими имоти в Стара Загора рефлектира и върху ценовия сегмент в този сектор. Обикновено подобен тип имоте се намират на изходите на града, в така наречените промишлени зони. Те са удобни за извършване на производствено-промишлена дейност, защото разполагат с добри подходи, изходи и пространство за големи товарни автомобили.

Жилищни недвижими имоти в Стара Загора

Пазарът на имоти в сектор „жилища“ е доста наситен с всякакви предложения. Продават се апартаменти, къщи, етажи от къщи, вили, търговски площи, ресторанти, офиси, хотели, парцели и т.н. Стига да знаете какво точно искате, ще намерите най-доброто на пазара. За тази цел, обаче, трябва да потърсите експертно мнение – на човек, който има голям опит в търгуването с имоти и познава много добре Стара Загора и региона. При оглед на жилище се постарайте да доведете с вас още някой – едно странично мнение никога не е излишно. Добре е самият оглед да става през светлата част на деня, защото тогава е по-трудно да останат скрити разни несъвършенства. Не бързайте, питайте продавача за всичко, което ви интересува, все пак покупката на имот е сериозно начинание.

Цена на недвижим имот в Стара Загора

Цената на един имот се формира на база редица критерии, така че всичко зависи от конкретния имот и от района, в който се намира. Имотите в Стара Загора се предлагат на по-ниски цени, отколкото в другите големи градове на България. Обаче, трябва да се има предвид фактът, че стандартът на живот и заплащането в Стара Загора са по-ниски, отколкото в София или Варна. Средната цена на двустайно жилище в града на липите се движи между 30-35 хиляди евро, като много зависи от квартала, самата сграда и състоянието на продавания апартамент.

Не избързвайте при покупка на недвижим имот в Стара Загора

Да предположим, че твърдо сте убедени да инвестирате в жилище в града на липите. Експертите съветват да не правите прибързани решения, в случай че даден имот много ви хареса при първи оглед. Оставете си няколко дни за размисъл, ако трябва дори организирайте второ посещение на имота и вижте с други очи как изглежда той. Направете снимки на всички стаи, снимка от терасата, снимка на блока и пространството около него, консултирайте се със семейството си, близки и приятели, чуйте и тяхното мнение. Вземете под внимание и препоръките на брокера, с който ще правите огледи на апартаменти в Стара Загора, за да направите своя най-добър избор.
Вижте цените на недвижими имоти в Стара Загора в www.domaza.bg/апартаменти_в_стара_загора/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт