скайп звонок
My status
Интересът към нови апартаменти в София постоянно расте

нови апартаменти в СофияИнтересът към нови апартаменти в София постоянно расте

Къде да търсим нови апартаменти в София

Ако разгледаме обявите в интернет, в някой голям портал за имоти, селектираме по столични райони и тип имот „ново строителство“, то ще видим, че предложенията са изключително разнообразни. Има варианти както за напълно завършени жилищни сгради, така и за обекти в строеж или в проект. Големите и утвърдени строителни компании в столицата разполагат със съответните ресурси и постоянно предлагат на вниманието на заинтересованите лица нови проекти. Широко провежданите рекламни кампании са насочени към клиентите, които имат интерес към покупка на нови апартаменти в София. Предлагат се модерни архитектурни решения, съвременни жилищни планировки, качествени материали на водещи европейски и български производители за вътрешното завършване на жилищата.

Предимствата на нови апартаменти в София

В зависимост от вашите предпочитания и намерения, днес може да намерите най-подходящия за вас нов имот в столицата. Интересът на купувачите доведе до активен ръст на новостроящи се имоти в най-различни райони на София. В един даден момент пазарът дори се пренасити от нови предложения, докато купувачите бяха все още на етап изчаквателно положение. За този период успяха да се изградят и завършат голям брой жилищни сгради, част от които успяха да се продадат едва на 50-60%. За една строителна фирма подобен развой не е никак за предпочитане, затова някои от тях пуснаха жилищата на доста изгодни цени или на гъвкави схеми на изплащане без оскъпяване.

Покупка на нов апартамент в София директно от строител

Когато искаме да закупим жилище чрез строителна фирма, с цел избягване на комисионни такси, всъщност, вземаме едно добро решение. Защо е изгодно да се купува директно през строител? Както вече споменахме, по този начин бихте си спестили плащането най-малко на 3% от сделката в случай, ако бяхте работили с агенция и брокер. Освен това при строителя има възможност за по-гъвкави договорки относно плащанията. Когато купувате на „зелено“, имате уникалната възможност да изберете най-хубавия апартамент в цялата сграда и дори да направите някои вътрешни преустройства според вашите нужди.

Разпределение на нов апартамент в София

Според новите стандарти на строителство, вътрешните планировки на жилищата са доста по-различни от привичните ни панелни апартаменти. Липсата на отделно помещение за кухня тук се смята за предимство. Съвременните архитекти проектират кухненския бокс в едно помещение с хола, което дава възможност цялото семейство заедно да се събира вечерите, да готви, да почива и да си общува максимално. В съвременния нов апартамент може да срещнете гардеробни към спалните или санитарни възли, прилежащи към спалните помещения. Това също е едно новшество, което допринася за по-голям комфорт в сравнение със старите типове панелни апартаменти.
Разгледайте стотици обяви за нови апартаменти в София в портала www.domaza.bg/нови_апартаменти_в_София/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт