скайп звонок
My status
Имотите ново строителство във Варна директно от строител са гарант за добра печалба

ново строителство във ВарнаИмотите ново строителство във Варна директно от строител са гарант за добра печалба

Засилен интерес към ново строителство във Варна

Покупката на имот във Варна само по себе си означава добра инвестиция. Варна е не само третият по големина български град, но и призната морска столица на страната заради красивите плажове, морето, културните събития и уникалните забележителности. Варна се слави с богата история, днес тя представлява съвременен европейски град с интензивни темпове на развитие. Наличието на международно летище, морско пристанище и добра пътно-транспортна инфраструктура правят от Варна леснодостъпно място през цялата година. Ежегодно градът е посещаван от хиляди туристи от цял свят, които пристигат не само за една пълноценна почивка, но и за огледи на имоти ново строителство във Варна като възможност за добра инвестиция. Клиентският интерес от страна на чужденци е особено засилен през летния сезон.

Какви имоти предлага сегментът ново строителство във Варна

Новите жилищни имоти са атрактивни за инвестиция на всички, които търсят оптимални начини да вложат изгодно своите спестявания. Преди години нови жилищни сгради започнаха да се появяват предимно във вид на затворени комплекси, разположени във варненските райони в непосредствена близост до морето – Ален Мак, Свети Никола, Траката, Бриз. Въпросните проекти предлагаха апартаменти с гледка към морето и със собствена инфраструктура – басейн, барбекю зона, детска площадка, озеленяване. Тъй като тези имоти поддържаха високи цени, интересът към тях беше предимно от страна на чуждестранните клиенти, които купуваха апартаменти хем за почивка, хем за инвестиция.

Повсеместна поява на имоти ново строителство Варна

Предвид големия потребителски интерес нови жилищни сгради започнаха да се появяват и в други райони на града – централните градски части, Гръцката махала, района около Спортна зала, Червен площад, около Окръжна болница. Като се има предвид, че посочените райони се смятат за широк център заради пешеходната им близост към топ-центъра, цените на новопостроените жилища също бяха на сравнително високо ценово ниво. Хората със скромни бюджети не можеха да си позволят покупката на нов апартамент и бяха принудени да се ориентират към старото строителство в крайните квартали.

Ново строителство Варна в кварталите

Прозорливите строителни предприемачи се възползваха от лесното получаване на разрешителни за строеж в кварталите на Варна и започнаха да изграждат нови сгради на достъпни цени. Масовият клиент със скромен бюджет се насочи към кварталите, защото именно там можеше да си позволи с наличните си средства да закупи апартамент в новострояща се сграда. Инфраструктурата в някои квартали е доста добре организирана, което позволи новоизградените обекти да се ползват с голям потребителски интерес. И днес в кварталите като Възраждане, Кайсиева градина и Владиславово продължават да се строят нови жилищни сгради, чиито апартаменти се разпродават успешно още „на зелено“.
Разгледайте обявите за жилища ново строителство във Варна в www.domaza.bg/ново_строителство_във_Варна/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт