скайп звонок
My status
Продажби на имоти ново строителство във Велико Търново

ново строителство във Велико ТърновоПродажби на имоти ново строителство във Велико Търново

Сегментът ново строителство във Велико Търново

Предвид постоянно променящите се условия както в икономическата, така и в политическата обстановка в страната все повече хора се замислят дали покупката на недвижим имот би била разумна стъпка. Експерти отчитат, че ситуацията на имотния пазар в България си остава на едни стабилни и спокойни нива, няма тенденция за понижаване на цените, така че намерението да се инвестира в недвижим имот има основание да бъде разгледано. За да се вземе адекватно и разумно решение все пак се препоръчва консултация със съответните специалисти. Покупка на имот ново строителство във Велико Търново би ви донесло единствено ползи, ако отговаря на основните критерии: локация, квадратура и цена.

Как да търсим жилища ново строителство във Велико Търново

В старопрестолния град се строят нови жилищни сгради с апартаменти почти във всеки район. Въпреки някои пречки и външни фактори, на пазара успяха да се задържат само тези фирми, които са се доказали във времето със своята качествена работа и коректност към клиентите. Като се вземе предвид и засиленото търсене на нови имоти от страна на купувачите този процес няма как да бъде стопиран. Пазарът е по-свит, търсят се конкретни типове имоти до определени ценови граници и това принуждава строителните фирми да отговорят подобаващо. Новите сгради в Търново обикновено са на не повече от 6-7 етажа, състоящи от двустайни и тристайни апартаменти.

Апартаменти във Велико Търново ново строителство

В желанието си да станете собственик на ново жилище, ще трябва да помислите как да платите цялата сума. Дали това ще бъде със собствени средства или със заем зависи от вашите финансови възможности. В момента банковата система в България се намира на стабилно ниво, банкерите отпускат кредити при добри условия, а за одобряване на имоти ново строителство по принцип няма пречки. Така че ако вашият вариант е пари от банка, проучете условията на няколко от тях, за да изберете най-оптималната опция. Дори в интернет има кредитни калкулатори, които позволяват да изчислите приблизителните лихви по кредита.

Избор на тип имот във Велико Търново ново строителство

Преди да инвестирате в ново строителство добре преценете какъв тип имот е най-удачен за вашата цел. Дали да изберете двустайно или тристайно жилище, дали да се ориентирате към бизнес имот – неща, които са много важни в бъдещ план. Ако ви трябва ново жилище за вас и вашето семейство, то би било разумно да разгледате само онези райони на Търново, които разполагат с добре уредена инфраструктура и удобни транспортни връзки. Горе-долу същото важи и ако искате имот, който след покупка да отдавате под наем. За покупка на бизнес или търговски имот би било добре да се консултирате със специалист, имащ добри познания в тази сфера.
Разгледайте оферти за имоти ново строителство във Велико Търново в www.domaza.bg/недвижими_имоти_във_Велико_Търново/​
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт