скайп звонок
My status
Продажби на имоти ново строителство в Пловдив

ново строителство в ПловдивПродажби на имоти ново строителство в Пловдив

Интерес към ново строителство в Пловдив

Ако ви интересува имот ново строителство в един от най-красивите български градове, но имате известни притеснения, прочетете тази статия и разберете за какво трябва да внимавате при подобна покупка. Имот ново строителство в Пловдив е отличен избор, който напълно си заслужава инвестицията. Най-често жилищата ново строителство се продават директно от строителя, но доста често техни оферти се срещат и у агенциите за недвижими имоти. Който от двата варианта да изберете, ще срещнете професионализъм и съдействие както от едната, така и от другата страна. Работейки със специалисти в тази сфера, вие може да разчитате на сигурна и безопасна сделка.

Какво представлява имот ново строителство в Пловдив

Новостроящите се жилища, обикновено, представляват монолитни постройки, изпълнени по съвременни технологии, с качествени материали, отговарящи на всички изисквания за безопасност и екологичност. Нови жилища могат да се намерят на всякакъв етап: намиращи се в строеж или завършени наскоро. Тези сгради, които се намират в начален етап на строеж, обикновено предстоят да бъдат напълно завършени в рамките на 1 година. Новите жилища се издават в повечето случаи на тапа или както още се нарича по БДС, което означава подовете да са на замазка, стените на шпакловка, с поставена дограма. В някои сгради на този етап са включени и интериорните врати, в други – не, всичко зависи от строителя и цената, която е определил на квадратен метър.

Инвестиция в ново строителство Пловдив

Покупката на ново жилище в града на тепетата е много добра инвестиция, особено ако сградата се намира в добър район и е построена с качествени материали. Цените на новостроящите се сгради са доста атрактивни и това привлича много купувачи – както българи, така и чужденци. Да получиш един нов дом, в който не е живяно и всичко е направено по един модерен начин, е голямо предимство пред старите панелки, които вече са доста остарели и олющени. Новите сгради в повечето случаи са с луксозни общи части, с нови асансьори, с гаражи или паркоместа, което осигурява на собствениците желания комфорт.

Подводни камъни при ново строителство Пловдив

В стремежа си да се сдобиете с нов апартамент не забравяйте за няколко важни момента, на които трябва да обърнете специално внимание. На първо място проучете инвеститора, вижте дали успешно строи и завършва в срок своите проекти. На второ място проверете дали фирмата разполага с цялата необходима документация за строежа. Попитайте за разсрочено плащане на всеки от етапите – така ще сте спокойни, че плащате само за свършена работа. Обикновено строителят иска да му се плаща при достигането на определен акт – Акт 14, Акт 15 и Акт 16.
Вижте атрактивни имоти ново строителство в Пловдив в www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_пловдив/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт