скайп звонок
My status
Ускорено ново строителство в Русе отчитат от бранша

Ново строителство в РусеИнтересът към предлаганото ново строителство в Русе е голям

Икономическото оживление в Русе през последните години е причина жителите му да се чувстват много по-спокойни и сигурни. Привлечените инвестиции отвориха нови работни места и въпреки, че средната работна заплата още не е достигнала задоволителни стойности, потенциалът тя да се повиши е реален. Благодарение на географското си местоположение най-големият ни град по поречието на река Дунав е важен транспортен и културен център и притежава огромни възможности да се превърне в стратегически логистичен център на страната и на Югоизточна Европа. В едно с подема във всички сфери на икономиката, пазарът на недвижими имоти също се раздвижи. Активното ново строителство в Русе е в резултат на повишеният интерес към покупка на жилища и необходимостта от повече площи за развиване на бизнес – офиси, търговски обекти, промишлени здания.

Центъра е с най-търсеното ново строителство в Русе

Имотите, които силно привличат вниманието, са разположени в традиционно харесвани за живеене квартали и по правило – в зони, поддържащи най-високите за града ценови нива. Скъпите квартали в Русе са Идеален Център и Възраждане. Центърът е идеалното място, ако планирате да развивате бизнес. Това е и мястото, където ако инвестирате в имот, то със сигурност ще получите добра възвращаемост. Уникалната архитектура е причина Русе да бъде наричан „Малката Виена“. Тук се намират реномирани училища и детски градини и разбира се Общината, Централен градски площад, Театъра, библиотеката, както и някои от най-реномираните заведения в града. Тези, които търсят да закупят имот тук трябва да знаят, че цените са високи, а новото строителство с времето ще бъде все по-ограничено.

Сред скъпите квартали в Русе ново строителство има повече във Възраждане

Повече са вариантите за имот в новопостроена сграда в кв. Възраждане. Той е изключително оживен, намира се в непосредствена близост до центъра. На негова територия се намират Русенският Университет „Ангел Кънчев“, парка на младежта, спортен и плувен комплекс, тенис кортове. Пазарът на наемите е много добре развит, което е причина за повишен интерес към малките апартаменти закупени с инвестиционна цел, които могат по-лесно да се рентират.

Оживеното в Русе ново строителство е в жилищните комплекси

Най-засилено се строи в големите жилищни комплекси. Покупката на имот там е добър избор и поради факта, че цените са по-ниски, а в същото време условията за живот са много добри. ЖК Дружба се дели на три части и е предпочитано място от младите семейства. И четирите части на ЖК Родина с добре организиран градски транспорт, зеленина и удобства.
Повече информация за имотите в Русе ще намерите на: www.domaza.bg/ново_строителство_в_Русе
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт