скайп звонок
My status
Жилище ново строителство в Стара Загора – рискове, плюсове и минуси

ново строителство в Стара ЗагораЖилище ново строителство в Стара Загора – рискове, плюсове и минуси

Събиране на информация за ново строителство в Стара Загора

Преди да се впуснете в начинанието „покупка на нов имот“, трябва добре да се подготвите от информационна гледна точка. Заинтересовани ли сте от определена строителна фирма, съберете възможно най-пълни сведения относно нейната репутация, положение на имотния пазар, качеството на работа, построени обекти, наличие на финансови проблеми и т.н. Търсете информация навсякъде: в интернет пространството, сред приятели, колеги и познати. Когато събраните данни покажат, че на тази строителна фирма може да се доверите, тогава пристъпвайте към конкретната част за огледи на апартаменти ново строителство в Стара Загора. Преди това би било добре да посетите офиса на компанията, за да видите лично всички необходими документи, отговарящи на изискванията за строеж на конкретната жилищна сграда.

Бум на ново строителство в Стара Загора

Градът на липите не отстъпва на по-големите български градове по динамичност и увеличение броя издадени разрешителни в сектора „ново строителство“. Засиленият клиентски интерес накара строителните фирми да се активизират с нова сила и да предложат на потребителите нови, по-атрактивни проекти. Голямата конкуренция в строителния бранш принуди инвеститорите и строителните предприемачи да са по-гъвкави от към ценови условия. Възможностите за разсрочено плащане позволиха на много българи да се сдобият с желания нов дом. Като прибавим към това и атрактивните условия по ипотечните кредити, отпускани от много банкови институции в България, става ясно защо ситуацията на имотния пазар се движи в положителна посока.

Как да намерим коректна строителна фирма в Стара Загора ново строителство

Това, че една строителна фирма е позната на хората от много рекламни акции, не означава задължително, че тя е коректна, строи качествено и безкомпромисно. Някои фирми харчат повече средства за реклама, отколкото за подбор на квалифицирани работници или подизпълнители. Най-добре да съберете по-подробна информация относно строителя, да прочетете отзиви в интернет, в специализираните сайтове, както и да разпитате свои приятели и познати. Като приемлив вариант приемете и съвета да посетите лично новостроящия се обект на фирмата или да отидете на оглед на вече готовите им сгради, за де се убедите в тяхното изпълнение.

Довършване на имот в Стара Загора ново строителство

Трябва да знаете, че когато си закупите апартамент в нова сграда, той ще е без ремонт. За целта ще трябва да придвидите допълнителни парични средства за неговото довършване „до ключ“ и за обзавеждане. Големите строителни фирми предлагат закупените апартаменти да бъдат завършени с материали по желание на клиента, срещу допълнително заплащане. Вие трябва да прецените дали този вариант ви устройва като цена или предпочитате със собствени сили и познати майстори да ремонтирате новия си дом.
Търсите изгодни апартаменти ново строителство в Стара Загора? Вижте обявите в www.domaza.bg/ново_строителство_в_Стара_Загора/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт