скайп звонок
My status
Продажба на апартаменти в София – вашият отличен избор!

продажба на апартаменти в СофияПродажба на апартаменти в София – вашият отличен избор!

Засилена продажба на апартаменти в София

До края на 2016 година остава съвсем малко и вече се правят анализи на имотния пазар в България и конкретно за всеки голям регион. Статистиката сочи, че през цялата година е имало засилено търсене на апартаменти в столицата. Интересът към продажба на апартаменти в София се базира най-вече на стабилността на пазара и цените, както и на добрите банкови условия за отпускане на кредити. Докато преди години младите семейства не виждаха проблем да живеят дълго време под наем, сега повечето се ориентират към закупуване на собствено жилище. Едни го правят със собствени средства, други разчитат на жилищен кредит. И тъй като напливът на българи от провинцията към София в търсене на по-добър живот не стихва, сделките с имоти са динамични през цялата година.

Изгодна продажба на апартаменти в София

Съвсем разбираемо е, че всеки, който е тръгнал да продава или да купува имот очаква да получи най-добрата възможна цена. Понякога продажните цени на някои собственици са неоправдано високи, всеки слага цена на своя имот без реална преценка предвид ситуацията на пазара. Затова ако искате бързо да продадете своя имот и да му вземете реална цена, консултирайте се с добър брокер, който да даде оценка на вашето жилище. Ако цената ви е завишена, има опасност имотът ви да стои непродаваем с години. Проверете как вървят апартаментите във вашия град и квартал и сложете една разумна цена. Може мъничко да е завишена, за да може да се правят евентуални пазарлъци с купувачи по време на огледа на имота.

Нови апартаменти в София продажба

Новото строителство се отличава с модерни технологии, различни архитектурни решения, качествени материали и всичко това в съответствие с европейски стандарти, норми и изисквания. По-ниските и атрактивни цени на новостроящите се сгради привличат множество купувачи, решили да инвестират парите си в имот в столицата на България. Новото строителство предлага модерни жилищни планировки, повече уют и комфорт. Почти всяка нова жилищна сграда разполага с гаражи и паркоместа – удобства, които не притежават старите панелки.

Панелни апартаменти в София продажба

Наред с интереса към новото строителство, не спира търсенето на жилища и в панелните сгради. Това се обяснява най-вече с факта, че в тях се предлагат готови, завършени апартаменти, в повечето случаи дори напълно обзаведени след хубав ремонт. Освен това традиционалистите избират панелките заради наличието на самостоятелна кухня – нещо, което липсва в новите жилища. И като допълнително предимство – панелните апартаменти разполагат с просторни стаи, а новите обикновено представляват малки кутийки.
Много оферти за продажба на апартаменти в София вижте в портала www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_софия/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт