скайп звонок
My status
Има отчетен ръст при продажби на жилища София?

продажби на жилища СофияИма отчетен ръст при продажби на жилища София?

Засилени продажби на жилища София през 2016-та година

Запознанството на купувачите с вашето жилище започва с разглеждане на обявата. Именно поради тази причина тя трябва да съдържа цялата важна информация: квадратура, етаж, брой стаи, площ на всяка стая и др. Задължително напишете какви инфраструструктурни точки има в близост: магазини, спирки, училище, детска градина, медицински учреждения, парк и т.н. Обявата за продажби на жилища София трябва да е привлекателна, затова направете хубави снимки на имота. Без наличието на снимки или ако са само 2-3, няма да предизвикате нужния интерес у клиентите. Дори имотът да е ново строителство, пак направете достатъчно снимки, не по-малко от 10. Винаги посочвайте продажната цена, защото надписът „цена при запитване“ няма да ви донесе почти никакви обаждания.

Цени за продажби на жилища София

Бъдете готов, че купувачът ще поиска отстъпка от цената, така че направо я калкулирайте вътре в продажната цена. Преди да показвате апартамента на потенциални купувачи, задължително му направете необходимата подготовка. Тя включва почистване и проветряване, измиване на прозорците, подмяна на всички крушки за по-добра осветеност на стаите, отстраняване на течове в банята и кухнята, изхвърляне на стари и ненужни вещи. Погрижете се и общите части да са чисти – все пак клиентите ще минат през входа, асансьора и стълбището и ако те са мръсни, ще останат с първо неприятно впечатление изцяло за сградата и за вашия апартамент.

Нужен ли е ремонт при продажба на жилище София

На този въпрос може да се отговори в зависимост от моментното състояние на вашия имот. Ако това е апартамент в новопостроена сграда, евентуално може да направите довършителни работи „до ключ“: шпакловане и боядисване на стени в неутрален цвят, полагане на подови настилки. Дори може да направите банята – повечето клиенти предпочитат да купят ново жилище с готов санитарен възел, защото направата му изисква доста материали и средства. Кухненски шкафове и уреди не е задължително да слагате, защото вкусовете на всяка домакиня са различни. В случай, че продавате панелен апартамент в не особено добро състояние, няма нужда да се впускате в скъпи ремонти – по-добре го продайте на малко по-ниска цена.

Бърза продажба на жилище София

За да продадете бързо своя имот, не е нужно да го обявявате при десетки агенции. Достатъчно е да се обърнете само към една, която наистина работи професионално. Когато агенцията предлага имот на клиента ексклузивно, тя има интерес да му направи масирана реклама, защото този имот се продава само от нея. По този начин вашето жилище има голям шанс да достигне до голям брой заинтересовани лица, защото ще бъде рекламиран във всички възможни сайтове. Когато един имот се предлага от десетина агенции и се среща в интернет на различни цени, това не прави добро впечатление и всява доза съмнение у клиента за нещо нередно.
Искате бърза продажба на жилище София? Публикувайте обявата си в портала www.domaza.bg/продажби_на_жилища_София/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт