скайп звонок
My status
Търговски площи в София

търговски площи в софияТърговски площи в София – богати възможности на различни цени

Като най-голям град в страната, най-развит икономически и транспортен център, столицата София предлага неизчерпаеми възможности за развитие на пазара на недвижими имоти, строителството и търговията в тях. Много специфичен сегмент на развитието на пазара на недвижимост в столичния град е Търговски площи в София. Въпреки общоприетото мнение, в София могат да се намерят много видове търговски площи, на разнообразни места, цена и качество. Търговски площи софия могат да бъдат разделени на няколко големи раздела в зависимост от големината, предназначението им, цената и местоположението им. Обединява ги едно – привлекателността за инвеститорите и строителите и високата им ликвидност. Това са най-скъпите имоти в България, независимо от предназначението и големината им.

Видове търговски площи в София

Намирането на качествени търговски площи софия за наемане или закупуване може да се окаже и лесна, и трудна задача. Това се дължи най-вече на голямото разнообразие от оферти и относително трудния избор. Търговски площи софия могат да бъдат обект на интерес както в идеалния център на града, така и в периферните квартали или крайградските зони. Започнатите преди време строежи на няколко големи комплекса от затворен тип край столицата допълнително обогатяват пазара на търговски площи софия и правят избора още по-труден. Тук определящата е цената и възможността за лесно предвижване до различните софийски райони.

Търговска площ в София, как да изберем

Различните клиенти имат много различни търсения и изисквания по отношение на търговска площ софия. Дали тя ще се намира на комуникативна малка или голяма улица в централните части на града, на голям булевард в периферните квартали, в селата около населеното място или в затворен комплекс, недалече от планината, зависи от начина на живот, но и от бюджета на потенциалния клиент. Неслучайно има строго разделение на търсенето. Хората с големи финансови възможности купуват обширни и луксозни търговски площи под Витошката яка, в южните части на столицата, а тези с по-ограничени – в северните периферни райони, в селата на север от центъра на столицата, или в промишлените райони на изток и североизток.

Търговска площ в София – изгодната инвестиция

Ако притежавате търговска площ софия, то вие сте част от онези собственици на недвижим имот в България, които могат да задават условията за разполагане със своята собственост, както и с цената. Дали търговската площ ще бъде отдаван под наем, използван или оставен в наследство – условията диктувате вие. Това се дължи на много високата ликвидност на търговска площ в софия, особено през последните години, нарасналото търсене и неголямото предлагане на качествени търговски площи. Въпреки това се предвижда, че през следващите години цената на търговска площ софия ще нараства, а изискванията както на продавачите/наемодателите, така и на продавачите/наемодателите ще се повишават. Това ще се отразява благоприятно и на качеството.

Намерете изгодни обяви за търговски площи в София на: www.domaza.bg/търговски_площи_в_софия/

Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт