Скайп позвъняване
My status
Продажби на недвижими имоти в Банско без посредник

недвижими имоти в Банско без посредникПродажби на недвижими имоти в Банско без посредник

Кой предлага недвижими имоти в Банско без посредник

Днес много собственици на апартаменти в комплекси или апарт-хотели предлагат своите имоти за продажба поради една или друга причина. Сред тях има и доста собственици чужденци, купили навремето на изгодна цена обзаведени апартаменти. Техни обяви може да срещнете в интернет, в съответните сайотове за безплатни обяви. Покупката на недвижими имоти в Банско без посредник става и директно от инвеститора или строителя на даден жилищен комплекс. Банско се намира само на 160 километра от София, в подножието на планина Пирин. През града минава реката Глазне, наоколо има много гъсти борови гори, природата е уникална и привлича много туристи и купувачи на имоти.

Отдаване на недвижими имоти в Банско без посредник

Банско е ски-курорт № 1 в България. Всеки зимен сезон тук се стичат хиляди туристи не само от България, но и от цял свят. Съвременното австрийско оборудване, над 70 километра отлични писти, нови лифтове и подемници, пунктове за наем на ски-оборудване, машини за изкуствен сняг – всичко това гарантира прекраване на отлична и безопасна зимна почивка в планината. Точно поради тези отлични условия Банско стана така притегателен за инвеститорите на имоти. Построиха се много комплекси, сгради и апарт-хотели, в които се предлагат за продажба различни по вид апартаменти – студии, двустайни, тристайни, мезонети. Цените на въпросните имоти бяха и си остават доста атрактивни, което привлича и до ден днешен много купувачи.

Как да отдадем недвижим имот в Банско без посредник

Без значение дали отдавате апартамента си дългосрочно или краткосрочно, подходете към избора на наематели отговорно. Експерти посочват, че най-малко проблемни са семейните двойки на средна възраст, работещи и разполагащи със сигурни доходи. Също така е много полезно да се вземе от наемателите гаранционен депозит. Обикновено неговата сума се равнява на уговорената наемна цена. Депозитът се връща на наемателите, когато те освободят жилището и когато наемодателят не установи никакви имуществени щети. Ако все пак има нанесен ущърб по имота, то тогава се преценява каква част от сумата на депозита да се върне.

Важни подробности при отдаване на недвижим имот в Банско без посредник

Когато сте в ролята на наемодател и сами си подбирате бъдещите наематели, трябва да знаете няколко важни стъпки, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор. По време на огледа, докато разговаряте с клиентите, които ще се нанасят във вашето жилище, внимателно и щателно уточнете всички детайли: колко човека ще живеят в апартамента, на коя дата ще се плаща наемът, какви ще бъдат санкциите, в случай на забавяне на плащанията и т.н. Всички вълнуващи ви въпроси добре е да уредите още преди наемателите да се нанесат във вашия имот. Фиксирайте договорките в писмен вид, под формата на приложение към договора за наем.
Разгледайте обяви за недвижими имоти в Банско без посредник в www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_Банско_без_посредник/
Подобни статии от този сайт