скайп звонок
My status
Съвети от специалисти за успешно отдаване на жилище под наем в София

жилище под наем в СофияСъвети от специалисти за успешно отдаване на жилище под наем в София

Как изгодно да дадете жилище под наем в София

И така, вие сте собственик на апартамент в столицата и имате желание да го отдавате под наем и да получавате допълнителни доходи. Това е чудесно решение, днес по този начин процедират доста собственици, разполагащи с допълнителни имоти. Няма смисъл едно жилище да стои празно, когато то може да работи за вас и да ви носи доходи. Какво трябва да направите, за да отдадете изгодно жилище под наем в София? На този въпрос може да ви отговори специалист, който има богат опит в работата с недвижими имоти и най-вече в сегмента „наеми“. Не си мислете, че е достатъчно да разполагате с имот и с желанието да го давате под наем. Да, наематели има много, особено в София, но ако вашата цел е да получите изгоден наем, послушайте полезните съвети на експертите.

Търсене на жилище под наем в София

Когато търсите апартамент под наем, вероятно сте наясно от какъв тип жилище се нуждаете и в кой район на столицата искате да обитавате. Брокери споделят, че често получават обаждания от неориентирани клиенти, които разполагат с ограничена сума, за сметка на което предявяват прекалено амбиционзи претенции. Жилищата под наем в София се славят с едни от най-високите цени в сравнение с останалата част на България. Разбира се, ще опонирате вие, но и заплатите в столицата са по-големи. Това е така, спор няма, но за вас като наемател съотношението „наемна цена – финансови възможности“ трябва да оптимално, за да може да ви остават пари и за останалите ежемесечни нужди.

Обяви за жилища под наем в София

Най-лесният и удобен начин за търсене на каквато и да било стока е да се обърнем към интернет. Днес всички ползват интернет пространството за общуване, работа, бизнес, продаване и купуване на стоки и т.н. Същото се отнася и за пазара на недвижими имоти – повечето оферти се предлагат именно в интернет. Тук става и рекламата на големите фирми, агенции и брокери, тук се свързват заинтересованите лица, с помощта на интернет дори се сключват сделки. Бъдете в крак с новите тенденции, потърсете своята квартира в специализираните сайтове за недвижими имоти. Имате шанс да намерите подходящото жилище както чрез специалисти, така и свързвайки се директно с наемодател.

 Покупка на жилища под наем в София

След като банките спряха да плащат изгодни лихвени проценти за депозирани суми пари, доста хора, разполагащи с финансови средства се замислиха за покупка на недвижим имот с инвестиционна цел. Търсят се всякакви жилища, подходящи за отдаване под наем – панелки, стари тухли и ново строителство. Важно условие за купувачите е имотите да са с добра локация и в комуникативни райони. Търсят се предимно двустайни апартаменти, тъй като този тип жилища най-лесно се отдават под наем- По-слаб интерес има към апартаментите с две и повече спални и към едностайните студия.
Търсиш изгодно жилище под наем в София? Разгледай още сега актуалните оферти в www.domaza.bg/жилище_под_наем_в_София/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт