скайп звонок
My status
Има търсене на недвижими имоти във Варна Център
недвижими имоти във Варна ЦентърПредлаганите недвижими имоти във Варна Център са атрактивни

Има търсене на недвижими имоти във Варна Център

Морската ни столица се промени много през последните години. Множеството успешно реализирани проекти я превръщат в модерен, съвременен град. Бяха ремонтирани голяма част от големите булеварди, нови зелени площи и цветни градинки придават свежест и уют, изградени бяха нови, модерни детски площадки. В града има не малко стари сгради, голяма част от които се намират в централните му части. Реновирани – те придават специфична атмосфера и успяват да запазят духа на времето. Интересът към покупка или наемане на  недвижими имоти във Варна Център, намиращи се именно в такива сгради, е голям. Вниманието е голямо и към останалите сгради – много са новите, модерни постройки, задоволяващи и най-високите изисквания за качество.

Цените в офертите за недвижими имоти във Варна Център са високи

Интересът към обявите за имоти, отнасящи се за тази част награда, поддържа цените им във високия за града диапазон. В някои случаи те доближават тези на престижни столични квартали. Средната цена, на която се извършват продажбите, е 900 евро/кв.м., но за някои видове имоти тя надхвърля 1 000 евро/кв.м.

Покупка на недвижим имот във Варна Център, ново строителство

Новото строителство силно привлича вниманието на купувачите. В строящи се в момента сгради има атрактивни предлагания на жилищни и бизнес площи. Зачестяват сделките директно от строител, което е показателно за високия интерес на купувачите. Повечето от вариантите са за сгради, чиито етап на строителство е достигнал Акт 16. На партерните им етажи са изградени помещения, подходящи за офиси, търговски обекти или центрове за услуги.

Наемане на недвижим имот във Варна Център – интересът е голям

Обявите за отдаване на офис помещения са едни от най-търсените. Партерните помещения от около 30-35 кв.м. се предлагат за 100 евро месечно, има и просторни площи в бизнес сгради, в които 100 кв.м. се оферират за 600 евро на месец. Не по-малък е интересът към наемане на магазин. Средният им наем е двойно по-висок от този на офисите, 12,70 евро/кв.м. месечно. Най-търсените са тези, които се намират на пешеходната улица – бул. "Княз Борис I" , както и намиращите се по протежението на бул. "Мария Луиза".
Ако се интересувате от недвижим имот във Варна, потърсете на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_във_Варна_Център/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт