скайп звонок
My status
Пазарът на недвижими имоти в Бургас Лазур е активен

недвижими имоти в Бургас ЛазурПазарът на недвижими имоти в Бургас Лазур е активен

Има търсене на недвижими имоти в Бургас Лазур – основен показател за това са ценовите нива, на които те се продават и отдават и засиленият интерес на строителните предприемачи към района. Кварталът е един от най-предпочитаните за живеене и развиване на бизнес в черноморският град. Намира се в близост до красивата Морска градина, а това го прави особено атрактивен. Граничи с други харесвани от бургазлии квартали - Зорница, Братя Миладинови и Възраждане. Наред с това, достъпът до централната част на града е лесен и бърз – по бул. „Демокрация“ се стига директно до там, а пеш това би отнело 20-тина минути.

Удобства и комфорт описват предлаганите недвижими имоти в Бургас Лазур

Развитието на квартала и неговото обновяване е осезаемо през последните години. Многото съвременни и модерни сгради променят неговия облик. В момента също се строи усилено, най-вече луксозни кооперации и офис сгради. Разнообразни хранителни и нехранителни магазини, заведения и ресторанти осигуряват удобството на жителите на квартала. Озеленено е, в междублоковите пространства има детски площадки. Достатъчно са целодневните детски градини и училищата.

Наемане на недвижим имот в Бургас Лазур

На територията на квартала се намира Бургаския свободен университет. Търсенето на квартири е особено засилено преди началото на академичната учебна година, но и през останалото време пазарът на наемите е активен – не само студенти се интересуват от предлаганите под наем жилища. Избор има, особено в офертите за двустайни апартаменти.
Що се отнася до възможностите за развиване на бизнес –  там наемането на помещение е сред по-малко алтернативи. Търсенето е активно и обявите не се задържат за дълго. Интересът към офис помещенията е голям, а предлагането не е достатъчно. Алтернативите за магазин също не са много, отдават се за средно 90евро/кв.м. месечно

Покупка на недвижим имот в Бургас Лазур

Цените на недвижимите имоти в квартала поддържат високи стойности. Квадратен метър жилищна площ се продава за средно 846 евро. Най висока средна цена поддържат тристайните апартаменти, като от своя страна за една година тя се е покачила само в рамките на няколко процента.
Ако се интересувате от предлаганите недвижими имоти в Бургас, информация ще намерите на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_Бургас_Лазур/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт